YEREL HABERLER - 10 Ocak 2012 Salı 16:13

GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ ŞİRAN, BELEDİYE BAŞKANI ALBAYRAK`I ZİYARET ETTİ

A
A
A
GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ ŞİRAN, BELEDİYE BAŞKANI ALBAYRAK`I ZİYARET ETTİ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak’ı ziyaret ederek Akçakoca’da spor alanında yapılması planlanan çalışmalar ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, ziyaret sebebinin hem tanışmak hem de Akçakoca’da spor anlamında yapılacak çalışmalar olduğunu söyledi.
Akçakoca’nın tesisleşmede geri kaldığını belirten Spor Müdürü Şiran, “Düzce’nin en büyük ilçesi Akçakoca ama maalesef tesisleşmede çok geride kalmış. Acilen çözümlenmesi gereken sorunları tespit ettik ve derhal çözümüne başladık. Dört yeni hizmet personeli görevlendirdik ve çalışmalara başladılar. Bu ziyaretimde teknik bir ekibi de beraberimde getirdim. Spor salonu ve şehir stadını görüntülüyorlar. Tespitler yapılır yapılmaz eksikleri içeren bir dosya ile genel müdürlüğümüze gideceğim“ diye konuştu. Şiran Akçakoca’da personel sayısını 9’a çıkaracaklarını, plaj voleybolu haritasında yer alma çalışmaları yapıldığını, sportif etkinliklerin çeşitlendirileceğini bu nedenle antrenör tahsisine başladıklarını söyledi.
Şiran son olarak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz ve Akçakoca Belediyesinin ortaklaşa bir stat yapmayı planladığını söyledi.
Belediye Başkanı Fikret Albayrak’a Akçakoca’da spor anlamında yapılacak tüm çalışmalarda belediye olarak destek olacaklarını belirterek “Akçakoca’da taş üstüne taş koyanın biz her zaman yanındayız” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir