YEREL HABERLER - 27 Aralık 2011 Salı 19:27

SAKARYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN ENGELSİZ İLETİŞİM SEMİNERİ

A
A
A
SAKARYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN ENGELSİZ İLETİŞİM SEMİNERİ

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, engelli ailelerine ve engellilere hizmet veren eğiticilere yönelik ‘Engelsiz İletişim’ seminerleri düzenliyor. 4 hafta sürecek seminerler başladı. Davranış Bilimleri Uzmanı Nuray Büyük, 4 hafta boyunca çeşitli konularda dersler verecek.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü, engelli ailelerine ve engellilere hizmet veren eğiticilere yönelik ‘Engelsiz İletişim’ seminerleri düzenliyor. 4 hafta boyunca devam edecek seminerler başladı. Seminerleri, Davranış Bilimleri Uzmanı Nuray Büyük veriyor. Nuray Büyük, seminerlerde; engelsiz iletişim için neler yapabiliriz, engelli çocuğa adaptasyon süreci, özürlü ailelerin 36 saati ve zorlukları ve stresi yönetme sanatı konularında bilgiler verecek. Seminerlerin ilki, Büyükşehir Belediyesi’nin Sosyal Gelişim Merkezi’nin konferans salonunda gerçekleştirildi.
Seminerlerin açılış konuşmasını yapan Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanı Davut Yüce, “Engelli ailelerine yönelik ve engellilere hizmet veren eğiticilerimize yönelik seminer programları düzenliyoruz. Seminerler haftada 1 saat olacak ve 4 hafta boyunca devam edecek. Seminerleri tamamlayanlara sertifika vereceğiz. Seminerlerimize katılan herkese ve seminerleri veren Nuray Büyük hanımefendiye şükranlarımı sunuyorum” dedi. Büyükşehir Belediyesi Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, engelli ailelerinden 50 kişinin ve engellilere hizmet veren eğiticilerden de 50 kişinin seminerler için kayıt yaptırdıkları belirtildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir