YEREL HABERLER - 31 Aralık 2011 Cumartesi 15:38

AK PARTİ KAHRAMANMARAŞ MİLLETVEKİLİ NEVZAT PAKDİL:

A
A
A
AK PARTİ KAHRAMANMARAŞ MİLLETVEKİLİ NEVZAT PAKDİL:

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil, “Partimizin temel hedefi Türkiye’de hukukun iktidar olmasıdır.” dedi.
AK Parti Ekinözü İlçe Başkanlığı Kongresi’ne katılan Pakdil, iktidarları döneminde vesayet sisteminin bir kenara atıldığını belirterek, ülkedeki tek vasinin millet olduğunu ifade etti. “Millet kimi isterse, milli irade kimi ortaya çıkarırsa ona tabi olmak hepimizin görevidir. Bizim hedefimiz milletimizin iktidar olmasıdır.” diyen Pakdil, şöyle konuştu:
“Bütün siyasi partilerimiz bizlerin rakipleridir. Hiçbir siyasi parti diğerinin hasmı değildir. Olmamalıdır. Öylede görülmemelidir. Bizler demokratik sistem içerisinde birbirimizle yarışan, rekabet eden siyasi partileriz. Milletin iradesi, sandıktan çıkan netice ne ise ona uymakta hepimizin görevidir. Bizim hedefimiz şudur. Bu memlekete hakkın hukukun hakim olmasıdır. Bu memleketin en ücra köşesinde yaşayan insanı veya dışarıdan gelmiş insanlar veya bu ülke ile ticari ilişkileri olan insanlar şunu düşünmeli ve demelidir ki bu memleketin Nurhak ilçesinde de Ankara’sında da hakimleri vardır. Eğer biz bir haksızlığa uğrarsak bu hakkı bize verecek olan hakimleri vardır denilmedir. Bizim çalışmalarımız ve gayretlerimizde bunun içindir. İnşallah bu memlekette hakkı, hukuku daha ileri seviyelere, evrensel standartları veya uluslararası standartları ne ise veya bizim onlara ekleyeceğimiz hukuki değerlerimiz ne ise bunların hepsini ortaya koyacağız. İnsanlarımızı kardeşlik hukuku içerisinde hakkaniyet içerisinde yönetmeye devam edeceğiz.”
AK Parti Milletvekili Yıldırım Ramazanoğlu ise partilerindeki birlik, beraberlik ve dayanışmanın diğer siyasi partiler tarafından gıpta ile takip edildiğini dile getirdi. 2012 yılında tüm gayretlerinin daha özgürlükçü bir anayasa yapmak yönünde olacağını vurgulayan Ramazanoğlu, “Bunun içinde biz görev üstlenmiş durumdayız. Meclisimizde 2012 yılında en büyük gayretimiz yeni anayasanın düzenlenmesi hususunda olacaktır. Bu konuda herkesin görüşüne düşüncesine gayretlerine ihtiyacımız vardır.” diye konuştu.
Daha sonra gerçekleştirilen kongrede Emirhan Bilen yeniden ilçe başkanlığı görevine seçildi. AK Parti Ekinözü İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirilen kongrede de Kamil Ayrılmış güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Manisa Alaşehir’de öğrenciler tiyatro yeteneklerini sergileyecek Manisa’nın Alaşehir ilçesinde "100. Yıl Projeleri" kapsamında 9 ayrı okulda oluşturulan tiyatro grupları, yıl boyunca yaptıkları hazırlıkları 3-10 Mayıs tarihleri arasında Alaşehirlilere sergileyecek. Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, "100. Yıl Projeleri" çerçevesinde tiyatro şenliği düzenliyor. Proje kapsamında 9 ayrı okulda öğrencilerinden oluşan tiyatro grupları, yıl boyunca yaptıkları hazırlıkları Alaşehirlilerle buluşturacak. Okulların hazırlamış olduğu tiyatrolar 3-10 Mayıs tarihleri arasında ücretsiz olarak sergilenecek. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, "En iyi eğitim, yaparak ve yaşayarak öğrenmedir. Yaparak ve yaşayarak öğrenilen bilgi ve beceriler çocuklar üzerinde kalıcıdır. Çalışmalarımızda amacımız, çocuklarımızın var olan yeteneklerini, gizli kalmış ortaya çıkarılmasına fırsat bulunamamış yetenekli öğrencilerimizi ortaya çıkarabilmek, kendilerine güvenlerini artırmak. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün 2023-2024 eğitim öğretim yılında uygulamaya koyduğu ’100. Yıl Projeleri’nden biri olan tiyatro şenliği, 9 okulumuzun sergileyeceği tiyatro etkinlikleri ile 3 Mayıs 2024 tarihinde sahnelenmeye başlayacak ve 10 Mayıs 2024 tarihine kadar sürecek. Oyunlar ücretsiz ve halka açık olarak oynanacaktır. Alaşehir’de ilk kez düzenlenen tiyatro şenliğine, katılan katkı sunan, emek veren okul müdürlerimizi, çocuklarımızı çalıştıran öğretmenlerimizi ve etkinliğin asıl mimarı olan çocuklarımızı tebrik ediyor ve her birine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Herkesi tiyatro şenliğimize davet ediyor ve katılımlarını bekliyoruz" dedi.
Balıkesir Ekipler Korhan Berzeg’e ait yeni bulguların peşine düştü Balıkesir’in Gönen ilçesine bağlı Armutlu Mahallesi’nde dere yatağında bulunan kimlik, kemik ve elbise parçalarının kayıp Ekonomist Korhan Berzeg’e ait olduğu değerlendirilirken, bölgede yeniden detaylı arama çalışmaları başlatıldı. Balıkesir’in Gönen ilçesine bağlı kırsal Armutlu Mahallesi’nde, bundan tam 313 gün önce yürüyüş yapmak için köpeği Tina ile birlikte evinden ayrılan Ekonomist Korhan Berzeg’den (83) bir daha haber alınamamıştı. Armutlu’ya komşu konumda olan Gelgeç Mahallesi’nde konu ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Gelgeç Mahalle Muhtarı Ahmet Gülay tarafından mahalleye gelen içme suyu ile ilgili dere yatağında gözlem yapıldığı esnada Korhan Berzeg’e ait olduğu düşünülen kimlik, kredi kartı, kıyafet parçaları ve kemik parçaları bulundu. Muhtar Ahmet Gülay’ın ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda jandarma ekibi sevk edildi. Cumhuriyet savcısı ile jandarma ekipleri ve olay yeri inceleme ekipleri tarafından yapılan çalışmaların ardından bulunan kemik parçaları Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Bugün ise kimlik, kredi kartı, kıyafet ve kemik parçalarının bulunduğu bölgede 4 jandarma ekibi, komando timi, JASAT ve kadavra köpekleri ile detaylı arama ve inceleme çalışmaları başlatıldı. Bölgede, Korhan Berzeg’e ait farklı bulgular aranıyor. Diğer yandan, Korhan Berzeg’in İngiltere’de yaşayan kızı Nisa Berzeg’in Türkiye’ye dönmek üzere bu sabah yola çıktığı öğrenildi.