GENEL - 01 Ocak 2012 Pazar 02:30

YENİ YILA HAVAİ FİŞEKLİ KARŞILAMA

A
A
A
YENİ YILA HAVAİ FİŞEKLİ KARŞILAMA

Vanlı depremzedeler, düzenlenen etkinliğin ardından atılan havai fişekler eşliğinde yeni yıla girdi.
Van Valiliği tarafından Et Balık Kurumu çadırkentte düzenlenen yılbaşı programına özellikle çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Yerel sanatçıların sahne aldığı programda, çadır kentler arası düzenlenen futbol turnuvasında da dereceye giren takımlara kupaları verildi. Hediye çekilişlerinin de yapıldığı gecede bir konuşma yapan Van Valisi Münir Karaloğlu, sıkıntıları halkla birlikte bir bir çözdüklerini belirterek, "Deprem fay hatlarımızı kırmış olabilir, ama dostluk hatlarımız dimdik ayakta. 2012 yılına
girerken birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimizle dimdik aylaktayız. 2012 yılının bahar aylarıyla birlikte sorunlarımızı çözerek yepyeni bir Van ile geleceğe yürüyeceğiz. Bir milyona aşkın Vanlı hemşehrimiz ve 74 milyon kardeşimizle bunu başaracağımıza inanıyorum, siz de inanın. 2012 yılının 2011 yılından daha müreffeh ve esenlik dolu geçmesini temenni ediyor, hepinize iyi seneler diliyorum" dedi.
Süper Sport Şampiyonu Kenan Sofooğlu ve Türk Ralli Şampiyonu Burcu Çetinkaya’nın da katıldığı gece, çekilen halaylarla devam etti. Saatler 00.00’ı gösterdiğinde ise atılan havai fişeklerle depremzedeler yeni yıla merhaba dediler.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir