YEREL HABERLER - 08 Ocak 2012 Pazar 17:53

MHP TAŞKÖPRÜ İLÇE KONGRESİ YAPILDI

A
A
A
MHP TAŞKÖPRÜ İLÇE KONGRESİ YAPILDI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Taşköprü İlçe Kongresi yapıldı. Tek liste halinde yapılan seçimlerde Mustafa Arabacı ilçe başkanlığına seçildi.
Saygı duruşunda bulunulmasının ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan kongre; MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Kastamonu İl Başkanı Dursun Ergin, MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Hanönü Belediye Başkanı Şükrü Özün, Kastamonu Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Saim Sayan, MHP 23 Dönem Milletvekili Mehmet Serdaroğlu, Kastamonu Ülkü Ocakları Başkanı Tarık Ziya Çığılcı ve Taşköprü Ülkü Ocağı Başkanı Sinan Bilgin’in yanı sıra çok sayıda partili ve delege katıldı. Program eski ilçe Başkanı Hakan Çetin, MHP 23. Dönem Milletvekili Mehmet Serdaroğlu, MHP Kastamonu Millet vekili Emin Çınar ve MHP’nin Yeni ilçe Başkanı Mustafa Arabacı’nın konuşmaları ile devam etti. MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya yaptığı konuşmada, “Ülkede bir karışıklık bir sıkındı var bu karışıklığın normalleşmesi gerekiyor bu normalleşme noktasında millet bir işaret bekliyor bu işarette onuncusunu yapacağımız büyük kurultayımızda ortaya çıkacak ve millet Milliyetçi Hareket Partisi’nin Ankara’da yapılacak olan onuncu kurultayından çıkacak kararları ve buradan verilecek mesajları bekliyor. Orada bir ışık bir işaret bekliyor Allah’ın izniyle o ışık o işaret Ankara’dan yakılacak ve bütün ülkeyi Türkiye’yi aydınlatacak” dedi.
Tek liste halinde girilen kongrede Mustafa Arabacı başkanlığındaki yönetim ise şu şekilde oluştu:
“Seyfi Yılmaz,Kamil Yıldırım,Cemal Yılmaz,Mesut Akman,Metin Ateş,Hasan Öztekin,Metin Eroğlu,Kemal Demir,İsmail Arslan,Mahmut Öcal,Mehmet Şahin,Semih Uğur,Kadir Berber,Ali Yalçın.”
MHP Taşköprü İlçe Başkanı Mustafa Arabacı, “Bütün dava arkadaşlarım şunu çok iyi bilmeliler ki benden önceki ilçe başkanı arkadaşım Hakan Çetin’den devraldığım bu görevi layıkıyla yerine getireceğim. Siyaset bir hizmet aracıdır Taşköprü haklına ve dava arkadaşlarıma en iyi şekilde hizmet edeceğim” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Bahçelievler Belediye Başkanı Bahadır koltuğunu 4. sınıf öğrencisine devretti Bahçelievler’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Belediye Başkanlığına gelen Siyavuşpaşa İlkokulu öğrencisi Masal Yılmaz, Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır’dan görevi devraldı. Bahçelievler’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında bir dizi etkinlik düzenlendi. Bu çerçevede, Siyavuşpaşa İlkokulu öğrencisi Masal Yılmaz okul müdürü Erdoğan Karahan ve öğretmeni Özlem Gökhan ile birlikte Belediye Başkanlığına gelerek Başkan Dr. Hakan Bahadır’ı ziyaret etti. Belediye Başkanlığı görevini Dr. Hakan Bahadır’dan devralan 4. sınıf öğrencisi Masal Yılmaz, belediye başkanlığı koltuğuna oturdu. "Bana çok iş bırakmadınız" 23 Nisan nedeniyle Belediye Başkanlığı görevini devralan Masal Yılmaz, “Daha yeşil bir Bahçelievler için çalışacağım. Biz çocuklar ve gençlerimiz başta olmak üzere tüm halkımızı doğa, çevre ve sıfır atık konusunda daha fazla bilinçlendirmeliyiz. Ayrıca belediyemizin sürdürdüğü sıfır atık projesini okullarımızda ve evlerimizde daha fazla yaygınlaştırmalıyız. Bu proje ile ilgili halkımıza bilinçlendirme eğitimleri vermeliyiz. Gerçi siz bana çok iş bırakmadınız ama çocuk parklarının sayısını arttırmayı ve daha güvenli hale getirmeyi planlıyorum, ayrıca daha fazla çocuk kreşi yapmak istiyorum” dedi. Belediye Başkanlığı makamını, Masal Yılmaz’a devreden Dr. Hakan Bahadır da, "Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ülkemiz ve dünya çocuklarına armağanı, yani sizlerin bayramı. Bugün sembolik olarak oturduğunuz bu koltuklarda, yarın ülkemize hizmet etmek için oturacaksınız. Sizlerin şahsında, ülkemiz ve tüm dünya çocuklarının Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutluyorum” ifadelerini kullandı.