YEREL HABERLER - 27 Aralık 2011 Salı 13:29

VAN’DAKİ ÇOCUKLAR ÜŞÜMEYECEK

A
A
A
VAN’DAKİ ÇOCUKLAR ÜŞÜMEYECEK

Kayseri’de bulunan Özel Sağnak Koleji öğrencileri tarafından başlatılan yardım kampanyasında Van’daki depremzede çocuklar için eldiven, bere, atkı ve çorap temin edildi. Yardım kolileri kargoyla Van’a gönderildi.
Sağnak Koleji olarak depremin meydana geldiği ilk günden itibaren yardım kampanyası düzenlediklerini söyleyen Sağnak Koleji Müdürü Kemal Nakipoğlu, “İlk yardım kampanyasında toplanan maddi ve ayni yardımlar Kızılay aracılığı ile gönderilmişti” dedi.
Mevsimin kış olması nedeniyle yeni bir yardım kampanyası başlatıldığını anlatan Nakipoğlu, “Van daha soğuk olacağı için, oradaki çocukların üşümemesini istedik ve eldiven, atkı, bere ve çorabın içinde olduğu yardım kolileri hazırladık. Yardımlarımızın tamamı kullanılmamış malzemelerden oluşuyor” diye konuştu.
Nakipoğlu, “Van’daki bir ilköğretim okulu ile internet aracılığı ile irtibata geçtik ve adreslerini aldık. Oradaki çocukların yüreklerine bu sayede kardeşlik duygusu ekeceğiz. Biz Van’daki çocuklarımızı çok önemsiyoruz. Sevgiyle büyüttüğümüz kardeşlik duygusunu geliştirmek istiyoruz” ifadesinde bulundu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir