YEREL HABERLER - 29 Aralık 2011 Perşembe 17:16

BAŞKAN BAHÇECİ`DEN YENİ YIL MESAJI

A
A
A
BAŞKAN BAHÇECİ`DEN YENİ YIL MESAJI

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, yayınladığı yeni yıl mesajında 2012 yılında Kırşehir’in marka bir şehir olarak yoluna emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğini söyledi.
Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci mesajında, "Üzüntü ve sevinçlerle bir yılı daha geride bırakıp, umut ve beklentilerle yeni bir yıla giriyoruz. Her yeni yıl, umudun egemen olduğu, iyimserliğin canlandığı, daha iyi yaşam koşullarına ulaşma yolunda beklentilerin arttığı bir ortamı oluşturmaktadır. Bu vesile ile tüm hemşerilerimin yeni yılını kutluyorum." dedi.
Bahçeci, "İnancım odur ki; Kırşehir, görev süremiz dolduğunda çehresi değişmiş marka bir kent haline gelecektir. Ekiple birlikte vatandaşlara daha yaşanabilir bir Kırşehir’i hazırlamak için ve acil ihtiyaçları belirleyerek 2012 yılı için plan yaptık. Bizlere düşen marka şehir Kırşehir için elbirliğiyle çalışmaktır. Bu şehirde ortaya koyduğumuz yeni belediyecilik anlayışı ile herkesin Kırşehir Belediyesi’ne güveni tam olacaktır." şeklinde konuştu.
Bahçeci, 2012 yılının Kırşehir’e, ülkeye ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluklar getirmesini diledi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Balıkesir Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tıp fakültesi kurulmasıyla birlikte üroloji kliniği güncel sağlık hizmetlerine devam ediyor. Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tıp fakültesinin kurulması ve hastanenin eğitim ve araştırma hastanesi statüsüne geçmesiyle birlikte üroloji kliniği, en güncel sağlık hizmetlerini sunmaya devam ediyor. Daha önce açık cerrahi ile Bandırma’da çeşitli ilklere imza atan üroloji kliniği, bölgede önemli bir üroloji merkezi haline gelmeye devam ediyor. Son olarak, laparoskopik (kapalı yöntem ile) prostat kanseri ameliyatı başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Üroloji Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Aykut Başer, hastanenin Bandırma ve çevresine en güncel tedavi yöntemleriyle yüksek kalitede sağlık hizmeti sunduğunu belirterek laparoskopik cerrahi hakkında şunları söyledi: "Laparoskopik radikal prostatektomi, prostat kanseri tedavisinde sıkça kullanılan bir cerrahi yöntemdir. Bu yöntemde, cerrah küçük kesiler yaparak bir kamera ve cerrahi aletler aracılığıyla prostat bezini çıkarır. Laparoskopik cerrahi, geleneksel açık cerrahiye kıyasla daha az invazif bir yöntemdir, bu da daha az kan kaybı, daha az ağrı ve daha hızlı iyileşme süreci anlamına gelir. Laparoskopik radikal prostatektomi, prostat kanseri olan erkekler için etkili bir tedavi seçeneği olabilir. Ancak, her hasta için uygun olmayabilir ve tedavi seçenekleri, hastanın bireysel durumuna ve kanserin evresine bağlı olarak değişebilir. Bu nedenle, prostat kanseri teşhisi konmuş hastaların, hatta tüm ürolojik kanserlerinde dahil tedavi seçenekleri hakkında hastanemize başvurarak detaylı bir şekilde bilgi almaları önemlidir."