YEREL HABERLER - 06 Ocak 2012 Cuma 14:44

DEVREK BELEDİYE BAŞKANI SEMERCİ, GMİS`İ ZİYARET ETTİ

A
A
A
DEVREK BELEDİYE BAŞKANI SEMERCİ, GMİS`İ ZİYARET ETTİ

Zonguldak’ın Devrek ilçesi Belediye Başkanı Mustafa Semerci, GMİS Genel Başkanı Eyüp Alabaş’ı ziyaret etti.
Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci ile AK Parti Devrek İlçe Başkanı Özcan Özmekik, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Eyüp Alabaş’ı ziyaret etti. Ziyarette GMİS Genel Başkan Yardımcısı Satılmış Uludağ, Genel Sekreteri Behzat Cinkılıç, Genel Mali Sekreteri Muharrem Sarıçam ile bazı şube yöneticileri hazır bulundu. 4-8 Ocak 1991 tarihlerinde gerçekleştirilen Ankara Yürüyüşü’nde gösterdiği misafirperverlik unutulmayan Devrek’in Belediye Başkanı Mustafa Semerci, “4-8 Ocak Ankara Yürüyüşü sırasında Devrek olarak üzerimize düşen görevi layıkıyla yaptık. Sizler için az bile. Devrek halkı misafirperverdir.Bu misafirperverliğini o yürüyüşte gösterdi. Böyle bir topluluğun başkanı olduğum için gurur duyuyorum. Sendikamızın da her zaman yanındayız” dedi.
GMİS Genel Başkanı Eyüp Alabaş ziyaretleri nedeniyle Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci ile AK Parti Devrek İlçe Başkanı Özcan Özmekik’e teşekkür ederek, “Bu günler bizim için önemli günler. 4-8 Ocak 1991’de gerçekleştirilen Büyük Ankara Yürüyüşü’nün 21. yıldönümü.
21 yıl önce Devrek halkı ve Devrek Belediyesi,Madencinin Ankara Yürüyüşü’nde üzerine düşeni fazlasıyla yerine getirdi. O yürüyüşe katılanlar, Devrek halkının ve Devrek Belediyesi’nin misafirperverliğini unutmuyor. Biz, Devrek halkının desteğini her zaman hissediyoruz. Bu güvene layık olmaya çalışacağız” diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir