YEREL HABERLER - 16 Aralık 2011 Cuma 13:31

ORDU OKUYOR KAMPANYASI

A
A
A
ORDU OKUYOR KAMPANYASI

Fatsa Anadolu İmam Hatip Lisesi(İHL) öğrencilerine, Ordu Valiliği’nin “Ordu Okuyor Kampanyası” çerçevesinde 869 adet kitap dağıtıldı.
Kitap dağıtım törenine İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Atilla Yiğit, Şube Müdürü Abdullah Özkan, Okul Aile Birliği Başkanı Hüseyin Yıldız da katıldı. Kitap dağıtım töreninin açılış konuşmasını yapan Fatsa Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Yüksel Acar, bu kampanyanın 2008 yılında Cumhurbaşkanlığı tarafından “Türkiye Okuyor” adıyla başlatıldığını belirterek, “Daha sonra Ordu Valiliğimizin 2010 yılı genelgesi ile devam ettirdiği Ordu Okuyor Kampanyası çerçevesinde idaremiz ve Kültür Edebiyat Kolu öğretmenlerimiz ve Okul Aile Birliğimiz bu kampanyaya çok büyük destek verdi. Bu kampanyaya önderlik yapan Okul Aile Birliğimize ve öğrencilerimize rehberlik yapan okul idaremize teşekkür ediyorum” dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Atilla Yiğit ise öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, başarılı olmaları için çok çalışmaları gerektiğini ifade ederek, “Okul müdürlüğümüz bir kampanya başlattı. Ordu Valiliğimizin önderliğinde ‘Ordu Okuyor Kampanyası’nda Fatsa’da ilk defa İmam Hatip Lisemizde yapılan bu kampanyayı büyük bir gurur ve mutlulukla takdir ediyorum. Sizler okudukça bu kampanyanın faydasını göreceksiniz. Kitap okumanın zevkini tadacaksınız. Okudunuz kitapları arkadaşlarınıza annenize babanıza anlatacaksınız, bilgi hazineniz genişleyecek ve önünüzde engeller bir bir aşılmış olacak” diye konuştu.
Öte yandan, okulda kasım ayında 13 kitapla en çok kitap okuyan 12. sınıf öğrencisi Tuğba Sarı isimli öğrenci de okul idaresi tarafından tebrik edildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir