YEREL HABERLER - 26 Aralık 2011 Pazartesi 12:50

DUBLE YOLDAKİ EKSİKLİKLER KAZAYA DAVET ÇIKARIYOR

A
A
A
DUBLE YOLDAKİ EKSİKLİKLER KAZAYA DAVET ÇIKARIYOR

Fethiye, Kemer ve Göcek arasında devam eden duble yol çalışmalarındaki işaretlemelerin eksikliği kazalara yol açıyor. Fethiye-Kemer ve Göcek arasında sık sık trafik kazaları meydana geliyor.
İşaretlemelerin eksikliği nedeniyle sürücüler hata yaparken, kazalar adeta “ben geliyorum” diyor. Fethiye-Kemer-Göcek arasındaki duble yol yapımı sırasında meydana gelen trafik kazalarının ardından Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Ekipleri işaretlemeler yapılması için yol yapım çalışmasını geçici olarak durdurdular.
HERGÜN KAZA YAŞANIYOR
Önceki gün Duble yol yapım çalışmaları karayolları işaretleme yetersizliği ve yolun kaygan olması yüzünden meydana gelen kazada 3 araçta bulunan 8 kişi yaralanırken, karayolu adeta can pazarına döndü. Pazar günü meydana gelen kazada 2 araçta hasar meydana gelmesi yüzünden yoldaki işaretlemelerin yetersizliği nedeniyle yoldaki çalışmalar bir süre durduruldu.
“EKSİKLİKLER KAZA GETİRİYOR”
Muğla Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik İstasyon Şube Müdürü İlhami Doğan eksiklikler nedeniyle kazaların yaşandığını doğruladı. Doğan “Muğla’daki yollar duble yola dönerken kazaların yaşandığı doğrudur. İşaretlemelerin yeteri kadar yapılmaması veya gerekli ikazların olmaması nedeniyle kazalar yaşanıyor. Biz trafik ekiplerimiz olarak bu güzergahlarda önlemleri tamamen almak gayretindeyiz. Fakat bu konuda ışıklandırma yapacak kurum, duble yolu üstlenen şirket ve biz koordineli çalışma yapabilirsek bunun önüne geçebiliriz. Bu konuda daha detaylı bir çalışma yapacağız” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir