YEREL HABERLER - 10 Ocak 2012 Salı 13:50

NEVZAT DOĞAN`DAN BİRİM MÜDÜRLERİNE `ADİL OLUN` TALİMATI

A
A
A
NEVZAT DOĞAN`DAN BİRİM MÜDÜRLERİNE `ADİL OLUN` TALİMATI

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın, daire müdürleri ile yaptığı aylık değerlendirme toplantısı Kartepe Green Park Otel’de yapıldı. Yoğun bir çalışma temposu ile geçen 2011 yılını değerlendiren daire müdürleri 2012 hedeflerini de Başkan Doğan’a sundular.
2012 yılı hedeflerinin değerlendirildiği toplantıya, İzmit Belediyesi Meclis Üyesi ve Muhtarlık Masası Sorumlusu İbrahim Elgin, Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Üzülmez, İbrahim Bulut, Ayhan Acar, Filiz Ertürk, Murat Demir ve Ramazan Has ile daire müdürleri ve yöneticiler katıldı.
Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, 2012 yılında İzmit Belediyesi’nin daha büyük ve önemli projelere imza atacağını söyleyerek, “ Sizlerle birlikte, yaklaşık 2.5 yıldır görev yapıyoruz. Bu süreçte İzmit için İzmitliler için önemli projelere imza attık. Hizmet açısından bakıldığında performansı iyi belediyeler arasında yer alıyoruz. 2011 yılında Fen İşleri’nden Temizlik İşlerine, Park Bahçeler’den Sosyal Hizmet Müdürlüğü’ne tüm birimlerimiz son derece profesyonel bir çalışma yürüttü. Her türlü engeli aşarak halkımız için hizmet ettik. Hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.
Teknik planlamalardan davranış biçimlerine kadar tüm detayların konuşulduğu toplantıda Başkan Dr. Nevzat Doğan, daire müdürlerini ve tüm yöneticileri adil davranmaları konusunda uyardı. Doğan, “ İzmit için önemli kararların alındığı ortamlarda söz sahibi kişilersiniz. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da adil olmaya devam edin. Bu konuda en ufak bir olumsuzluğu kabul edemeyiz. Çünkü halkın gücünü adaletsiz olarak kullanmak affedilir bir durum değildir. Bu konuda sizden çok dikkatli olmanızı istiyorum. Yaptığınız tüm işlerde şeffaf ve adil olun. Halkın faydasını gözeterek, halk için yapılan her iş sonunda başarıyı getirir. Aksi durumda hem yasal hem de vicdani olarak bir çıkmazın içinde olursunuz” şeklinde konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir