YEREL HABERLER - 29 Aralık 2011 Perşembe 18:42

KONYA SMMMO`DA İNŞAAT MUHASEBESİ VE YENİ TTK`YA GENEL BAKIŞ SEMİNERİ

A
A
A
KONYA SMMMO`DA İNŞAAT MUHASEBESİ VE YENİ TTK`YA GENEL BAKIŞ SEMİNERİ

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nda (SMMMO) İnşaat Muhasebesi ve Türk Ticaret Kanunu’na genel bakış hakkında bilgilendirme semineri düzenlendi.
Seminerin açılış konuşmasını yapan Konya SMMMO Başkanı İsmail Turan, 2012 yılında Yeni TTK ile ilgili eğitim çalışmalarının başlayacağını hatırlatarak, "Özellikle Konya’daki meslektaşlarımızın bilgi yönünden ihtiyacı olan ve önümüzdeki dönemin en güncel konusu Yeni Türk Ticaret Kanunu, odamız tarafından eğitim faaliyetleri planlamasının ilk sırasında yer almaktadır. 2012 yılı hem cari dönem, hem de Türk Ticaret Kanunu açısından yoğun bir yıl olacaktır. Sizlerle ayrıca bugün inşaat muhasebesi gibi lokal bir konuyu da işleyeceğiz. İnşaat sektörü Konya’da çok hızlı gelişen bir sektör. Sizlerin bu konuda sorun çekmemesi için sayın İbrahim Değirmenci sunum yapacaktır. Ayrıca Yeni TTK’ya genel bir bakış konusunda da Türmob Yönetim Kurulu Sekreterimiz Yücel Akdemir sizlere sunum yapacaktır. Önümüzdeki dönemlerde güncel konularda önemli eğitimlerimiz devam edecek" dedi.
Başkan Turan’dan sonra söz alan Türmob Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet İçyer ise, "Bugün yeni bir eğitim seminerinde beraberiz. İnşaat sektöründeki son yıllarda yaşanan sorunları hepiniz en iyi şekilde bilmektesiniz. Sizler inşaat muhasebesiyle ilgili birçok sorunla karşılaşıyorsunuz. Önümüzdeki dönemde tüm gelişmelere ve mevzuat değişikliklerine kendimizi hazırlarken, cari dönemdeki işlerimizle de yoğun şekilde uğraşmaktayız. Bu tür eğitim seminerleri hem kendimizi güncelleme, hem de karşılaşacağımız sorunlara karşı hazırlıklı olmamız açısından oldukça önemlidir" şeklinde konuştu.
Açılış konuşmalarından sonra katılımcılara Yeni TTK konusunda Türmob Genel Sekreteri Yücel Akdemir, İnşaat muhasebesi konusunda ise Türmob Disiplin Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Değirmenci tarafından bilgilendirme yapıldı. Seminerden sonra Yücel Akdemir ve İbrahim Değirmenci’ye Konya SMMMO Başkanı İsmail Turan ve Türmob Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet İçyer tarafından plaket verildi. Bilgilendirme semineri internetten de canlı olarak Konya SMMMO’nun web sayfasından izlenirken, bundan sonraki seminerlerin de aynı şekilde izleneceği belirtildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir