ASAYİŞ - 03 Ocak 2012 Salı 20:19

YARALI, KENDİSİNİ GÖRÜNTÜLEYEN GAZETECİLERE SALDIRDI

A
A
A
YARALI, KENDİSİNİ GÖRÜNTÜLEYEN GAZETECİLERE SALDIRDI

Şanlıurfa’da çıkan bir kavgada yaralanan şahıs, hastaneye getirildiği sırada kendisini görüntüleyen gazetecilere saldırdı. Olayda bir gazeteci ayağından yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Ahmet Bahçıvan İşmerkezi’nde internet kafe işleten B.B. ile kimliği belirsiz kişi yada kişiler arasında kavga çıktı. Olayda B.B. darp edilmesi sonucu yaralandı. Saldırgan yada saldırganlar olay yerinden kaçarken, yaralı B.B. ambulansla Balıklıgöl Devlet Hastanesi’ne kaldırılmak üzere yola çıkarıldı. Bu sırada, bir silahlı saldırı olayının zanlısını takip için hastanede bulunan gazeteciler, yaralı B.B.’yi taşıyan ambulansı görüntüledi. B.B. ve ona refakat eden şahıs, ambulansın
kapısının açılması ile birlikte gazetecilere saldırdı. Küfür ve hakaretlerde bulunan şahıslar, yerel bir gazetede muhabirlik yapan bir basın mensubunu darp etti. Olayda gazetecinin cep telefonu da kırıldı.
Polis ekiplerinin müdahalesi ile şahıslar kontrol altına alındı. Yaralı B.B., tedavi edilmek üzere hastaneye götürüldü. Ayağından yaralanan gazeteci de, meslektaşları tarafından tedavisi için acil servise götürüldü.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir