YEREL HABERLER - 09 Ocak 2012 Pazartesi 18:39

BELEDİYEDEN KURSİYERLERE KAHVALTI

A
A
A
BELEDİYEDEN KURSİYERLERE KAHVALTI

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Belediye Kültür ve Sanat Merkezi bünyesinde faaliyet gösteren step-aerobik kursiyerleri ile kahvaltıda buluştu.
Belediye Dinlenme Evi’nde gerçekleşen kahvaltıda, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Kurs öğretmeni Dilan Nalbant ve 60 kursiyer katıldı. Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, "Özellikle kentimizde yaşayan bayanlardan gelen talepler doğrultusunda açtığımız step-aerobik kursumuz eski belediye hizmet binamızda haftanın altı günü devam ediyor. Sağlıklı yaşamaya ve spor yapmaya teşvik amaçlı düzenlenen bu kursa hanımlar büyük ilgi gösteriyor. Bugün geldiğimiz noktada, kursa katılımın geçtiğimiz yıla nazaran oldukça arttığını görüyor, belediye olarak faydalı çalışmalar yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bütün ekiplerimizle, ihtiyaç duyulan her alanda, her kesimden vatandaşımızın talepleri doğrultusunda hizmetler vermeye devam edeceğiz" dedi.
Step-aerobik kursiyerlerine belediye çalışmaları hakkında bilgiler de veren Başkan Akın, kursiyerlerin sıkıntı, istek ve önerilerini de dinleyerek çalışmalarında kolaylık ve başarılar diledi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir