ASAYİŞ - 28 Aralık 2011 Çarşamba 13:40

SAMSUN VALİSİ`NDEN `YANGIN` AÇIKLAMASI

A
A
A
SAMSUN VALİSİ`NDEN `YANGIN` AÇIKLAMASI

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Vezirköprü ilçesine bağlı Kızılkese köyünde çıkan yangında 24 ev yandığını belirterek, can kaybının olmamasının sevindirici olduğunu söyledi.
Basın mensuplarının yangınla ilgili sorularını cevaplayan Vali Aksoy, hasar tespit çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Aksoy, "Yangında 24 ev yandı. Yangının çıktığı evde 10 civarında hayvanın telef olduğu bilgisi var. Bu yangının sevindirici tarafı herhangi bir can kaybının olmamasıdır. Hiçbir insanımızda dumandan zehirlenme de dahil herhangi bir olumsuzluk yok" diye konuştu.
Dün gece yangın mahallinde incelemelerde bulunduğunu anlatan Vali Aksoy, şöyle devam etti:
"Burada 112 Acil ve Vezirköprü Devlet Hastanemizin sağlık ekipleri sürekli bulunduruldu. İl Afet Müdürlüğü ekipleri intikal etti. Jandarma teşkilatımız bütün birimleri ile oradaydı. Çevre ilçe ve belde belediyelerini itfaiyeleri oradaydı. Ben de saat 22.15 gibi köye intikal ettim ve gece 02.30 gibi döndüm. Çalışmaları yerinde inceledik ve koordine ettik. Vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermek için çalışmaları başlattık. Önemli olan vatandaşımızın herhangi bir can kaybının olmamış olması. Yanan eşyası
da telef olan hayvanları da telafi edilebilir. Ancak bir canın geri gelmesi mümkün değil. Bununla ilgili de çalışmalarımızı başlattık."
Bunlar Da İlginizi Çekebilir