YEREL HABERLER - 09 Ocak 2012 Pazartesi 14:09

BÜYÜKŞEHİR SORUNLARI YERİNDE DİNLEDİ

A
A
A
BÜYÜKŞEHİR SORUNLARI YERİNDE DİNLEDİ

Samsun Büyükşehir Belediyesi Çözüm Merkezi yetkilileri Kökçüoğlu ve Selahiye Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek vatandaşları dinledi.
Samsun Büyükşehir Belediyesi Çözüm Merkezi, ev ziyaretleri ve grup toplantıları ile sahaya taşıdığı hizmetlerine bu kez mahalle toplantıları ile devam ediyor. Belediye hizmetleri ile ilgili her türlü talep, öneri ve yardım konularında Samsun halkını bilgilendirmek ve çözüm üretmek amacıyla kurulan ve sadece belediye binası içerisindeki yerinde değil, bizzat sahada vatandaşın yanında hizmeti Samsunlunun ayağına kadar götüren çözüm merkezi personeli Kökçüoğlu ve Selahiye Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.
Adnan Ölmez İlköğretim Okulu konferans salonunda yapılan toplantıya Selahiye Mahallesi Muhtarı Derya Bozkurt, Kökçüoğlu Mahallesi Muhtarı Kemal Kindar ve çok sayıda mahalle sakini katıldı. Sohbet havasında geçen toplantıda mahalle sakinlerini dinleyen ve bolca not alan çözüm merkezi yetkilileri bu tarz toplantıların diğer mahalleleri de kapsayacak şekilde devam ettirileceğini söylediler.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir