YEREL HABERLER - 30 Aralık 2011 Cuma 16:28

VALİ KOLAT`TAN YENİ YIL MESAJI

A
A
A
VALİ KOLAT`TAN YENİ YIL MESAJI

Sivas Valisi Ali Kolat, acı ve tatlı hatıralar ile 2011 yılını geride bıraktıklarını söyleyerek, "Umudumuzu, hedeflerimizi canlı tutarak yeni bir yıla girmenin heyecanını yaşıyoruz." dedi.
Sivas Valisi Ali Kolat, yaptığı yazılı açıklamada, hatıralar ile 2011 yılını geride bıraktıklarını söyleyerek, 2012 yılının Türk milletine hayırlar getirmesini temenni etti. 2012 yılında hedeflerinin kardeşliği ve birliği yücelterek, beraberliği pekiştirerek Sivas’ı ülke genelinde üst sıralara taşımak için çalışacaklarını belirten Kolat, sözlerine şöyle devam etti: "Acı-tatlı hatıralarıyla 2011 yılını geride bırakıyor, umudumuzu, hedeflerimizi canlı tutarak yeni bir yıla girmenin heyecanını yaşıyoruz. 2012 yılının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini, sağlık, bereket, hoşgörü ve sevgi getirmesini temenni ediyorum. Yeni yılda da hedefimiz kardeşliğimizi, birliğimizi yücelterek, beraberliğimizi pekiştirerek, ilimizi eğitimden sağlığa, tarımdan sanayiye her alanda ülke genelinde üst sıralara taşımaktır."
Vali Kolat ayrıca, 2012 yılında da vatandaşların geleceğe daha ümit ve güvenle bakabilmesi için, kamu kurum ve kuruluşları başta olmak üzere sivil toplum kuruluşları ve toplumun tüm kesimleriyle birlikte sürdürdükleri çalışmaları daha ileri seviyelere taşıyacaklarını sözlerine ekledi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir