YEREL HABERLER - 03 Ocak 2012 Salı 13:57

BİBER GAZI GASPÇILARA YARADI

A
A
A
BİBER GAZI GASPÇILARA YARADI

Aydın’da evine girmeye çalışan şahsa biber gazı ile saldıran gaspçı 11 bin TL’yi alıp kayıplara karıştı.
Olay, Aydın merkez Veysipaşa Mahallesi 1602 Sokak’ta bulunan bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Aydınlı inşaat teknik ressamı Kaya Erdoğan (74), kendi adını taşıyan apartmanın dördüncü katındaki evine girmek için merdivenlerden çıktığı sırada ikinci katta karşılaştığı ve daha önceden tanımadığı bir kişin biber gazlı saldırısına uğradı.
Erdoğan’ın gözüne biber gazı sıkan ve ardından yumruk atan saldırgan, Erdoğan’ın elindeki çantayı alarak kayıplara karıştı. Çantasında 11 bin TL para, kimlik ve kredi kartları bulunan Erdoğan, saldırgandan şikayetçi oldu. Erdoğan’ın şikayet dilekçesi üzerine Aydın Emniyet Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Mahallede bulunan mobese görüntülerini inceleyen ekipler görüntülerde gasp eden zanlı ile birlikte kapıda gözcülük yaptığı sanılan bir kişinin olay yerinden hızla uzaklaştığını tespit etti.
Yaşadığı korku dolu anları anlatan Erdoğan, parasının gasp edildiğine değil, çantada bulunan annesinin ve ablasının fotoğraflarının çalındığına üzüldüğünü belirterek, “Akşam saatlerinde evime gitmek için yola çıktım. Mahallede bulunan kasabın önünde tanımadığım bir kişi bana selam verdi. Evimin bulunduğu apartmanın merdivenlerinden çıkarken ikinci katta bekleyen kimliği belirsiz bir kişi gözüme biber gazı sıktı. Ardından gözüme yumruk atan saldırgan elimdeki çantayı alarak kaçtı” dedi.
EN ÇOK FOTOĞRAFLARA ÜZÜLDÜ
Saldırının ardından bir süre baygınlık geçirdiğini ve kendine geldikten sonra olayı polise bildirdiğini anlatan Erdoğan, şunları söyledi: “Çalınan çantamın içerisinde kredi kartlarım, 11 bin lira nakit para ve annem İlhame ile ablam Gülümser’in fotoğrafları vardı. Paramın çalındığına değil annem ve ablamın fotoğraflarının çalınmasına üzülüyorum”
Bunlar Da İlginizi Çekebilir