YEREL HABERLER - 30 Aralık 2011 Cuma 10:31

BOYDAK`TAN YENİ YIL MESAJI

A
A
A
BOYDAK`TAN YENİ YIL MESAJI

Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, 2011yılında siyasi ve ekonomik anlamda ciddi gelişmeler kaydedildiğini söyledi ve 2012’nin daha iyi geçmesi dileğinde bulundu.
Boydak, yılbaşı nedeniyle yayımladığı mesajında, Orta Doğu başta olmak üzere dünyanın birçok bölgesinde olumsuz gelişmeler yaşandığını, Avrupa ve Amerika’da yaşanan finansal daralmaların devam ettiğini ve özellikle Avrupa’da yaşanan düşüşe henüz bir çare bulunamadığını söyledi. Türkiye’nin 2011 yılını etrafındaki ülkelere göre daha iyi geçirdiğini ifade eden Boydak “Ben burada hükümetimize teşekkür etmek istiyorum. 2011 yılı hem iş dünyası açısından hem de sanayiciler açısından bereketli bir yıl olmuştur. Belki büyüme rakamları olarak 2012 yılında 2011’de ki gibi bir performans yakalayamayabiliriz ama en azından benzer bir şekilde geçmesini temenni ediyoruz. Tabii ki önceliğimiz mevcutlarımızı korumak olmalı. Bizde Kayseri olarak Türkiye ortalamasının üzerinde bir büyüme yakalamak istiyoruz” dedi.
Boydak,2011 yılında Kayseri’nin gelişimi için emek veren tüm kesimlere teşekkür etti ve başta Kayserili hemşerileri olmak üzere tüm sanayicilerin yeni yıllarını kutlayarak kazasız belasız bir yeni yıl diledi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir