YEREL HABERLER - 30 Aralık 2011 Cuma 16:00

KÖYLERDE AK PARTİLİ BAHADIR’A SICAK KARŞILAMA

A
A
A
KÖYLERDE AK PARTİLİ BAHADIR’A SICAK KARŞILAMA

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, 14 Ocak’ta yapılacak AK Parti ilçe kongresi için hazırlıklar devam ederken, köy gezilerini sürdüren ilçe başkanı adayı Cemil Bahadır ve ekibi de ilgiyle karşılandı.
Burhaniye’de AK Parti İlçe Başkanlığı seçimlerinin en güçlü adayı olarak bakılan işadamı Cemil Bahadır, önceki akşam Yunuslar, Ağacık ve Şahinler köylerini ziyaret etti. Önceki akşam, Yunuslar, Ağacık ve Şahinler köylerine kurmayları ile birlikte çıkartma yapan Bahadır, büyük coşku ile karşılandı. Gezinin ilk durağı olan Yunuslar köyünde vatandaşlarla sohbet eden Cemil Bahadır, “Seçimler de kim kazanırsa kazansın, önemli Burhaniye’de Ak Partinin kazanmasıdır. Bizlerin bir hedefi var. Bu hedefimize de emin adımlarla ilerliyoruz. Burhaniye’de 14 Ocak’ta yapılacak ilçe başkanlığı seçimleri sonrasında çalışmalarımızı daha artırarak 2014 seçimlerinde Burhaniye’de AK Partiyi lider yapmak istiyoruz” dedi.
Bahadır ve ekibinin ikinci durağı ise Ağacık köyü oldu. Burada da kahve sohbetlerine devam eden Bahadır, gezinin son köyü Şahinler’de köy muhtarı Alibey Karaaslan tarafından karşılandı. Burada da köyün sorunlarına değinen Bahadır” Sizlerin vereceği güç ile AK Partiyi istediğimiz noktaya taşıyacağız. Bir elin nesi var, iki elin sesi var. Biz her zaman ilçe başkanlığı da olmak üzere parti içerisinde birlik ve beraberliği sağlamak için çalışıyoruz. Durmak yok yola devam” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir