YEREL HABERLER - 06 Ocak 2012 Cuma 13:20

BU DA OLDU ‘BEBEK ARABASI’ ÇALDILAR

A
A
A
BU DA OLDU ‘BEBEK ARABASI’ ÇALDILAR

Nazilli’de yaklaşık 1 ay önce çalınan bebek arabasıyla tesadüfen yolda karşılaşan şahıs, şüpheli bayanı polise yakalattı. Yapılan incelemede bebek arabasının çalınma anının kameralara saniye saniye yansıdığı anlaşıldı.
Edinilen bilgiye göre; Yeni Mahalle Hürriyet Caddesi üzerindeki özel bir dershanenin girişinden çalınan bebek arabası bir ay sonra aile tarafından tesadüfen bulundu. Eşi ve çocukları ile alışverişe çıkan bir kamu kuruluşunda görevli Ahmet Karakoç, Hürriyet Caddesi üzerinde yürürlerken önlerinde giden bayanın sürdüğü bebek arabasının kendilerine ait olduğunu görünce durumu polise bildirdi. Polisin kısa sürede aileye ulaşmasıyla birlikte durdurulan B.G. isimli bayan, içerisinde iki çocuğu olduğu halde sürdüğü bebek arabasını incelemeye alan aile ve polis arabanın Karakoç ailesinin bir ay önce satın aldığı aynı araç olduğunu gördü. B. G. ve bebek arabası hemen gözetim altına alınarak polis karakoluna götürüldü.
Yaşadıkları olayı anlatan Ahmet Karakoç, kadından şikayetçi olmayacağını ifade ederek “Önemli olan bebeğimizin arabasını geri almamız. İçerisinde arkadaşımızdan emanet aldığımız bir seccade vardı. Onu bize geri versin. Zaten arabamız çalındıktan sonra aynısından bir tane daha almıştık” dedi.
GÜVENLİK KAMERASINA TAKILDI
Nazilli’nin merkezinde bulunan Hürriyet Caddesi üzerindeki bir özel dershane girişine bıraktıkları bebek arabasının 15 dakika sonra 3 çocuğu ile birlikte gelen ve etrafı kontrol ettikten sonra çocuklarını bindirerek hızla uzaklaşan zanlı B.G.’nin görüntüleri polis tarafından incelemeye alındı. Kayıtları inceleyen ekipler zanlıyı da tespit ederek B.G. olduğunu belgelediler.
Ahmet Karakoç, bir ay önce 196 TL’ye kızı Zümra’ya aldıkları bebek arabasını aynı yerden ikinci arabayı bu kez 179 TL’ye aldığını ifade etti. Daha önceden de sabıkası olduğu öğrenilen B.G’nin polis karakolundaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir