GENEL - 05 Ocak 2012 Perşembe 15:30

BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ`NDEN SÜREYYA CİLİV`E ÖZEL ÖDÜL

A
A
A
BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ`NDEN SÜREYYA CİLİV`E ÖZEL ÖDÜL

Bahçeşehir Üniversitesi tarafından bu yıl ilk kez verilen "Türkiye’ye Değer Katanlar" ödülünün ilk sahibi Turkcell CEO’su Süreyya Ciliv oldu.
Bahçeşehir Üniversitesi ilkini bu yıl gerçekleştirdiği özel bir ödüllendirme programına imza attı. Her yıl ve yılda yalnızca bir isme verilecek olan "Türkiye’ye Değer Katanlar" özel ödül programı 2012 yılıyla birlikte başlıyor. İş dünyasından siyasete, sanat ve akademi camiasından medyaya kadar geniş bir yelpazeden seçilen aday isimler, Bahçeşehir Üniversitesi yönetimi tarafından özel bir değerlendirmenin sonucunda bu ödüle layık görülmektedir. Çalışma ve projeleriyle Türkiye’ye değer katan, eğitim ve
gelişime katkı sağlayan, ülke ekonomisine, sanat mirasına, tanıtıma ve bilinirliğe yön veren isimlerin ödüllendirileceği program her yıl tekrarlanacak.
Bu yıl ilk kez verilen "Türkiye’ye Değer Katanlar" ödülünün ilk sahibi ise Turkcell CEO’su Süreyya Ciliv oldu. Ciliv ödülünü Bahçeşehir Üniversitesi’nde gerçekleşen törenle Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel ve Bahçeşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şenay Yalçın’dan aldı.
ENVER YÜCEL: CİLİV ÜLKEMİZİN YETİŞTİRDİĞİ BAŞARILI VE ÜRETKEN İNSANLARDAN BİRİDİR
Törende bir konuşma gerçekleştiren Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel, "Türkiye’nin en genç ve inovasyona en fazla inanan üniversitesiyiz. Girişimcilik değer verdiğimiz konuların başında geliyor. Bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz ve bundan sonraki yıllarda da sürdüreceğimiz bu ödül ile en zengin iş adamını ya da en zeki öğrenciyi değil, ülkeye değer katanları tespit etmeye çalışıyoruz. Bu değerin içinde zenginlik, kalite, marka, gençleri ve iş dünyasını yüreklendirme gibi
unsurların bulunuyor. Bu heyecan ve anlayışa sahip olan, ülkemize değer katan isimleri ödüllendirmek istedik. Sayın Süreyya Ciliv ülkemizin yetiştirdiği başarılı ve üretken insanlardan biridir. Hem kendisini kutluyor hem de başarılarının devamını diliyorum" dedi.
REKTÖR YALÇIN: ÖDÜLÜ, 2011 YILI İÇİN TURKCELL CEO’SU SÜREYYA CİLİV’E TAKDİM ETMEKTEN ONUR DUYUYORUZ
Bahçeşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şenay Yalçın ise yaptığı konuşmada, "Bahçeşehir Üniversitesi olarak; gelişen Türkiye’nin varlığına emeğiyle, yaratıcı gücüyle, sanatsal performansıyla, akademik başarılarıyla, iş ve üretim dünyasındaki hizmetleriyle ve değerli varlığıyla katkılar sağlayan, değerler katan insanlarımıza duyduğumuz şükranı ifade etmek istiyoruz. Onların elini havaya kaldırmanın, en azından bir kadirbilirlik olduğuna inanıyoruz. Bu amaçla ihdas ettiğimiz "Türkiye’ye Değerler Katanlar
Ödülü’nü, 2011 yılı için Turkcell CEO’su Sayın Süreyya Ciliv’e takdim etmekten onur duyduğumuzu belirtmek isterim" dedi.
CİLİV: HAYATTA ULAŞTIĞIM EN YÜKSEK NOKTA ALDIĞIM BU ÖDÜLDÜR
Turkcell CEO’su Süreyya Ciliv ise yaptığı konuşmada hayatta öğrendiği birkaç prensipten ilkine göre, her bireyin muazzam bir potansiyeli olduğunu belirterek, salondaki öğrencilere hitaben, ’’Sizin bugün idrak edemediğiniz kadar büyük bir potansiyeliniz var. Dürüst, çalışkan, yenilikçi olursanız, işinizi iyi bilirseniz, takımınızdaki elemanlarla, onların güvenini kazanarak çalışırsanız, ulaşamayacağınız başarı yok’’ diye konuştu. Gençlere, kendi içlerindeki büyük potansiyeli bilerek, hedeflerini yüksek
tutmaları tavsiyesinde bulunan Ciliv, ’’Hayatta öğrendiğim ikinci prensip, büyük işleri yapmak için zaman ve takım çalışması çok önemli’’ dedi. Süreyya Ciliv, ’’Artık Türkiye’nin zamanı. Artık kendimize güvenimiz var. Hiçbir konuda kimsenin arkasında kalmamız için sebep yok. Muazzam gelişme kaydettik, fakat daha iyi yerlere geleceğiz. En iyi günler daha önümüzde. Bunu biliyoruz. Bu başarıyı da inovasyonla yakalayacağız. Benim kişisel olarak hayatta ulaştığım en yüksek nokta bu ödüldür" dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir