SPOR - 25 Eylül 2017 Pazartesi 09:24

Dağ bisikletine Altınova damgası

A
A
A
Dağ bisikletine Altınova damgası

Olimpiyatlara puan veren Türkiye Bisiklet Federasyonu Uluslararası Dağ Bisikleti Kupası, Altınova Kent Ormanı’nda gerçekleştirildi.

Olimpiyatlara puan veren Türkiye Bisiklet Federasyonu Uluslararası Dağ Bisikleti Kupası, Altınova Kent Ormanı’nda gerçekleştirildi. Organizasyon, bisiklet sporu camiasından tam not aldı.


10 kategoride, 6 ülkeden 153 sporcunun kıyasıya yarıştığı Kupada Elit Bayanlarda birinciliği Ekaterina Anoshina, Elit Erkeklerde ise Faraz Shokri kazandı.


GENİŞ KATILIM


Altınova Belediyesi Kent Ormanı’nda düzenlenen Yarışmaları; AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, Altınova Kaymakamı Zafer Engin, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı ve Genel Sekreteri Mehmet Acak, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ve yönetim kurulu üyeleri, Yalova İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Demirel, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, Altınova Belediye Başkan Vekili Hasan Karabacak, Gençlik Ve Spor Yalova İl Müdür Vekili Gencer İlhan, Altınova İlçe Gençlik Ve Spor Müdürü Mehmet Sait Başaran ve çok sayıda sporsever izledi.


10 HAKEM GÖREV ALDI


Celala Siper Özdil’im Baş hakemliğini yaptığı yarışmalarda 9 hakem görev aldı. Yarışmaları Dünya Bisiklet Federasyonları adına Fransız Gözlemci Jerome Giyom da takip etti. 4 bin 200 metrelik parkurda sporcular sabah kısmında 5, öğleden sonraki yarışlarda 7 tur atıldı. Yarışmalarda damalı bayrakla startı AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel ile Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı verdi. Sporcuların bir bölümünün Altınova Kent Ormanı’nda konakladığı yarışma ilgililerden tam not aldı.



Yarışma sonuçları şöyle:


GENÇ KIZLAR


1. Keziban Koyun


2. Yasemin Can


3. Dilaea Gül



GENÇ ERKEK


1. Galil İbrahim Doğan


2. ïlias Tsurtouktsidis


3. Ahmet Can Belenlioğlu



MASTER 30


1. Recep Kaymaz


2. Selçuk Keskin


3. Mehmet Aksoy



MASTER 40


1. Nevzat Kıral


2. Bora Tirki


3. Emin Burak Ïzmirlioğlu



MASTER 50


1.Mehmet Bozdemir


2. Mustafa Bal


3. Oğuz Çevik



YILDIZ BAYANLAR


1. Funda Taşkın


2. Sıla Doğan


3. Derinsu Günaydın



YILDIZLAR ERKEKLER A


1. Samet Bulut


2. Esat Ceylan


3. Okan Aydoğan



YILDIZ ERKEKLER B


1. Eren Baki Doğan


2. İsmail Kılıç


3. Emre Razı



ELİT BAYANLAR


1. Ekaterina Anoshina


2. Anna Konolalova


3. Lejla Tanoviç



ELİT ERKEKLER


1. Faraz Shokri


2. Agostinelli Alessio


3. Farzad Khodayari

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aksaray Ruhsatsız tabanca ile yakalandı, “Taşımıyorum bozuk” diyerek tüfek ruhsatı gösterdi Aksaray’da ruhsatsız tabanca ile yakalanmasına rağmen önce “Taşımıyorum” deyip inkar eden, sonra da “Bozuk” diyen sürücü bir de “Ruhsatım var” diyerek tabanca yerine tüfek ruhsatı gösterdi. Olay Gülağaç Yolu Kireçlik Mevkiinde yaşandı. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gece yarısı bekçilerin de katıldığı asayiş ve trafik uygulaması yapan İl Emniyet Müdürlüğü asayiş ile trafik şubesi ekipleri şüphe üzerine Gülağaç ilçesinden Aksaray merkez istikametine seyreden Ali B. (38) idaresindeki 51 ACV 230 plakalı otomobile "dur" ihtarında bulundu. Sürücüsü ehliyet ve ruhsat kontrolünden geçirildikten sonra araçta arama yapan bekçiler araç içerisine gizlenmiş bir adet tabanca buldu. Kullandığı araçta tabancayla birlikte yakalanmasına rağmen “Taşımıyorum” diyen sürücü Ali B. daha sonra tabancanın bozuk olduğunu belirterek işlem yapılmasından kaçmak istedi. 2 ayrı bahanesiyle başarılı olamayan sürücü bu kez de “Ruhsatım var” diyerek yakalattığı tabanca yerine tüfek ruhsatı gösterdi. 3 ayrı bahanesiyle işlemden kaçamayan sürücü son olarak tabancayı kabullenerek “Benim, tamir için taşıyorum” dedi. Tabancaya bekçiler tarafından dolu boş kontrolü yapıldıktan sonra el konulurken ruhsatsız tabanca taşımaktan gözaltına alınan sürücü adli işlemler için polis merkezine götürüldü.