YEREL HABERLER - 14 Ocak 2012 Cumartesi 10:37

BODRUM KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ ADÜ’YÜ ZİYARET ETTİ

A
A
A
BODRUM KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ ADÜ’YÜ ZİYARET ETTİ

Bodrum Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nden 48 kişilik öğrenci grubu, bir müdür yardımcısı ve üç öğretmen eşliğinde Adnan Menderes Üniversitesini (ADÜ) ziyaret etti.
Üniversiteyi yerinde görmenin motive olmaları açısından daha yararlı olduğunu düşünen öğrenci grubuna, gezi programı çerçevesinde Aydın Meslek Yüksekokulu, Fen Edebiyat Fakültesi, Atatürk Kongre Merkezi ve Merkez Kampüs alanı gezdirildi. Özellikle okumakta oldukları Bilişim Teknolojileri, Çocuk Gelişimi, Güzellik ve Saç Bakımı, Yiyecek ve İçecek Hizmetleri, Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Programları ile ilgili Aydın Meslek Yüksekokulu bünyesindeki bölümler hakkında branş hocalarından ayrıntılı bilgin alan öğrenciler, atölyeleri de gezme fırsatı buldular. Fen Edebiyat Fakültesi bünyesindeki Zooloji Müzesi’ne yoğun ilgi gösteren ve ardından Atatürk Kongre Merkezi’nde ADÜ tanıtım filmini izleyen öğrenciler, Üniversite birimleri, kampüs ortamı, sosyal aktiviteleri ve öğrenci yaşamı gibi merak ettikleri konular hakkında Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personelinden bilgi aldılar.
Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sonunda Bodrum Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri, Adnan Menderes Üniversitesi’ni tanımaktan ve iyi ağırlanmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirip teşekkür ederek ADÜ’den ayrıldılar.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir