YEREL HABERLER - 02 Kasım 2015 Pazartesi 12:37

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer:

A
A
A
AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer:

AK Parti Yozgat 4’üncü sıra milletvekili Avukat Yusuf Başer, dördüncü sırada olmasına sıralamaya hiç bakmadan çalışıp gayret gösterdiklerini belirterek, “Biz halkımıza güvendik, Yozgat halkı da evladına sahip çıktı, Yozgat’ta büyük bir başarı elde ettik. Bütün seçmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.
AK Parti Yozgat Milletvekili Avukat Yusuf Başer, en büyük anketin sandıklar olduğunu belirterek, “Biz hiçbir zaman istatistiklere ve anketlere bakmadık. Çalıştık, gayret ettik, bütün vatandaşlarımıza ulaşmaya çalıştık. Biz her zaman Yozgat milliyetçidir dedik, kendi öz evladına sahip çıkacaktır dedik ve halkımız evladına sahip çıktı. Halkımız bize daha fazla bir görev yükledi. Bundan sonra Yozgat ın kalkınıp güçlenmesi için daha fazla çalışacağız. Bize güvenen, bize destek veren bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Başer, AK Partiye oy veren ve vermeyen bütün Yozgat halkına hizmet edeceklerini vurgulayarak, “Bize oy vermeyen vatandaşlarımıza da ulaşarak onların gönlünü kazanmaya çalışacağız. Amacımız Yozgat’a en iyi hizmeti sunmaktır. 1 Kasım seçim sonuçlarının ülkemize, milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir