SPOR - 21 Kasım 2017 Salı 10:42

Alaplı Belediyespordan Yardımlaşma Dayanışma Gecesi

A
A
A
Alaplı Belediyespordan Yardımlaşma Dayanışma Gecesi

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Belediye spor Kulübü tarafından yardımlaşma ve dayanışma gecesi düzenlendi.

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Belediye spor Kulübü tarafından yardımlaşma ve dayanışma gecesi düzenlendi.


Alaplı Belediyesi Kültür Merkezi Fiskomar salonunda gerçekleşen geceye Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpçu, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın, Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam, siyasi partilerin başkanları ve yöneticileri, oda başkanları ve yöneticileri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, işadamları, esnaflar ve futbolcular katıldı.


Gecenin açılışında konuşan Alaplı Belediye Başkanı ve Alaplı Belediye Spor Kulübü Başkanı Nuri Tekin, katılımcılara Alaplı Belediye Spor Kulübüne verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek, "Geçen yıl kıl payı kaçırdığımız şampiyonluğu bu sene kazanarak inşallah BAL Ligi’ne yükseleceğiz. Hepinizden, Alaplı Belediyespor’a desteğinizi artırarak devam ettirmenizi bekliyorum" dedi.


Müzik eşliğinde devam eden dayanışma ve yardımlaşma gecesinde futbolcular da müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aksaray Ruhsatsız tabanca ile yakalandı, “Taşımıyorum bozuk” diyerek tüfek ruhsatı gösterdi Aksaray’da ruhsatsız tabanca ile yakalanmasına rağmen önce “Taşımıyorum” deyip inkar eden, sonra da “Bozuk” diyen sürücü bir de “Ruhsatım var” diyerek tabanca yerine tüfek ruhsatı gösterdi. Olay Gülağaç Yolu Kireçlik Mevkiinde yaşandı. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gece yarısı bekçilerin de katıldığı asayiş ve trafik uygulaması yapan İl Emniyet Müdürlüğü asayiş ile trafik şubesi ekipleri şüphe üzerine Gülağaç ilçesinden Aksaray merkez istikametine seyreden Ali B. (38) idaresindeki 51 ACV 230 plakalı otomobile "dur" ihtarında bulundu. Sürücüsü ehliyet ve ruhsat kontrolünden geçirildikten sonra araçta arama yapan bekçiler araç içerisine gizlenmiş bir adet tabanca buldu. Kullandığı araçta tabancayla birlikte yakalanmasına rağmen “Taşımıyorum” diyen sürücü Ali B. daha sonra tabancanın bozuk olduğunu belirterek işlem yapılmasından kaçmak istedi. 2 ayrı bahanesiyle başarılı olamayan sürücü bu kez de “Ruhsatım var” diyerek yakalattığı tabanca yerine tüfek ruhsatı gösterdi. 3 ayrı bahanesiyle işlemden kaçamayan sürücü son olarak tabancayı kabullenerek “Benim, tamir için taşıyorum” dedi. Tabancaya bekçiler tarafından dolu boş kontrolü yapıldıktan sonra el konulurken ruhsatsız tabanca taşımaktan gözaltına alınan sürücü adli işlemler için polis merkezine götürüldü.