GENEL - 12 Aralık 2017 Salı 14:14

Özel öğrencilerden kokulu taş sergisi

A
A
A
Özel öğrencilerden kokulu taş sergisi

Zonguldak Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencileri tarafından hazırlanan çalışmalar Devlet Güzel Sanatlar Galerisinde sergilendi.

Zonguldak Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencileri tarafından hazırlanan çalışmalar Devlet Güzel Sanatlar Galerisinde sergilendi.


Devlet Güzel Sanatlar Galerisi’nde gerçekleştirilen kokulu taş, tablolar ve objeler sergisine Vali Yardımcısı Nevzat Taşdan, Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Müdürü Kenan Aydın, okul öğretmenleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı


Sergiye vatandaşların büyük ilgi gösterdiğini anlatan Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Müdürü Kenan Aydın, “Özel eğitim, diğer eğitim kurumlarından farklı olarak daha çok sevgi, ilgi, özveri, sabır ve gayret gerektiren bir alandır. Birbirinden oldukça farklı olan bu özel öğrencilerimizi kokulu taş sergisi için bir araya getirerek, bu güzel ve değerli sergimizin açılışını yaptık. Çocuklarımız bir şeyi öğrendiklerinde ne kadar mutlu oluyorsa, onları sergilediklerinde de o kadar heyecanlanıyorlar. Eğer kişiler iyi yönlendirilirse başarı mutlaka peşinden gelecektir. Dönem başından beri öğrencilerimiz sergiye heyecanlı ve özveriyle hazırlandılar. Kokulu taş yapımında öğrencilerimiz bir yandan ekip çalışmasını kavrayarak diğer yandan da gerektiğinde bağımsız iş yapabilme gücüne sahip olmuşlardır. Öğrencilerimizi bu heyecanlı ve verimli çalışmaları için teşvik eden öğretmenlerimiz asla unutulmamalıdır. Öğretmenlerimizin hoşgörülü ve sabırlı yaklaşımları içinde onlara ayrıca teşekkür ediyorum” diye ifade etti.


Sergiyi gezen Vali Yardımcısı Nevzat Taşdan ise “Sergideki ürünlerin hepsi birbirinden çok kaliteli. İki gün önce de kendilerini ziyaret ettim. Orada onların çalışmalarına bizde şahit olduk. Sonuçta çok güzel şeyleri ortaya koymuşlar. Allah onların yardımcısı olsun. Anne ve babalarının yardımcısı olsun. Devletimize de zeval vermesin. Çok güzel bir okulumuz var. Okul yönetimine ve öğretmenleri çok ilgililer. Valimizin bu konuyla ilgili de çabaları var. İnşallah bu güzel çalışmaları daha ileri aşamalara götürürüz” diye konuştu.


Sergide öğrenciler tarafından hazırlanan kokulu taş hediyesi Taşdan’a hediye edildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir