ÇEVRE - 20 Şubat 2018 Salı 17:24

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Tekin’i ziyaret ettiler

A
A
A
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Tekin’i ziyaret ettiler

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Kdz.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Kdz. Ereğli Şube Başkanı Mehmet Ali Demirdöğen ve Dernek Yönetim Kurulu üyeleri Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’e nezaket ziyaretinde bulundular.


Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Dernek Başkanı Demirdöğen ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti. Şehit ve gazilere milletimizin minnettar olduğunu ifade eden Başkan Nuri Tekin, "Ülkemizin bugünlere gelmesinde hiç kuşkusuz en büyük pay şehit ve gazilerimize aittir. Millet olarak sizlere minnettarız. Bu vesileyle, tüm şehitlerimize ve ebediyete intikal etmiş gazilerimize Allah’tan rahmet, hayatta olan gazilerimize de sağlıklı uzun ömürler diliyorum" dedi.


Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Kdz. Ereğli Şube Başkanı Mehmet Demirdöğen de, Belediye Başkanı Nuri Tekin’e, Dernek faaliyetlerine verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, Derneklerinin düzenlediği mevlit programı ve kuran tilavetine davet etti. Dernek Başkanı Demirdöğen, Başkan Tekin’e derneği simgeleyen çeşitli hediyeler takdim etti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Eskişehir Eskişehir İl Müftülüğünden üniversite öğrencilerine iftar yemeği Eskişehir İl Müftülüğü ve Osmangazi İlahiyat Fakültesi, Ramazan ayının bereketini ve manevi atmosferini üniversite öğrencileriyle paylaşmak için bir araya geldi. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii’nde düzenlenen iftar programına İl Müftüsü Bekir Gerek ve eşi Hatice Gerek, ESOGÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adnan Adıgüzel, İl Müftü Yardımcıları Aytekin Akçin, Faruk Latifoğlu, İsrafil İğde, Tepebaşı İlçe Müftüsü Gafur Yıldırım, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Fatih Tok ve Dr. Öğr. Üyesi Yılmaz Arı, İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörleri, Manevi Danışmanlar ve çok sayıda üniversite öğrencisi katıldı. Programda konuşan İl Müftüsü Bekir Gerek, Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ayı olduğunu ifade ederek, "Her zaman olduğu gibi bu Ramazan ayında da öğrencilerimizin yanındayız. Onların manevi atmosferini paylaşmak ve bu bereketli sofrada bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyoruz." dedi. Gerek, ayrıca programın düzenlenmesinde emeği geçen ESOGÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adnan Adıgüzel’e ve fakülte personeline teşekkür etti. ESOGÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adnan Adıgüzel de yaptığı konuşmada, İl Müftülüğü ile birlikte düzenlenen bu programdan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "İl Müftülüğümüze bu anlamlı program için teşekkür ediyoruz. Bu tür programlar öğrencilerimiz için büyük önem taşıyor. Ramazan ayının manevi atmosferini birlikte yaşamak ve paylaşmak bizleri mutlu ediyor." dedi. Program, yapılan duanın ardından İl Müftüsü Bekir Gerek’in öğrencilerle hasbihali ile sona erdi.