SPOR - 12 Mayıs 2021 Çarşamba 13:25

Adana Demirspor’un golcüsü Hasan Kılıç takımdan ayrıldı

A
A
A
Adana Demirspor’un golcüsü Hasan Kılıç takımdan ayrıldı

TFF 1.

TFF 1. Lig 2020-2021 sezon şampiyonu Adana Demirspor’un gol kralı Hasan Kılıç takımdan ayrıldığını açıkladı.


Adana Demirspor, şampiyon olup Süper Lig’e çıkmaya hak kazanırken 12 golle takımın gol kralı olan 28 yaşındaki Hasan Kılıç, takımdan ayrıldığını açıkladı.


Sosyal medya hesabından açıklama yapan Kılıç, “Bugün itibari ile yapılan görüşme sonucun da Adana Demirspor kulübünden ayrılmış bulunmaktayım takım arkadaşlarıma, kulüp personeline ve büyük Adana Demirspor taraftarına teşekkür ederim. Hoşçakal mavi şimşekler” ifadelerini kullandı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Elazığ İşitme cihazları şirketi, Sakatlar Derneği Üyelerine destek için özel bir kampanya başlattı Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şubesi ile bir işitme cihazları şirketi arasında yüzde 30’luk indirim protokolü imzalandı. Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şubesi ile Doğu ve Güneydoğu bölgelerinde faaliyet gösteren bir işitme cihazları şirketi arasında dernek üyeleri ve üyelerinin 1., 2. ve 3. yakınları dahil yüzde 30’luk indirimli cihazlar ile ilgili tüm hizmetleri kapsayan protokol imzalandı. Dernek binasında düzenlenen imza protokolüne, Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şube Başkanı Metin Fırat ve İşitme Cihazları Merkezi ve Tıbbi Ürünler TİC. LTD. ŞTİ. Güneydoğu Bölge Müdürü Onur Arslan katılarak protokol imzalandı. Protokol uyarınca, işitme cihazı alacak olan dernek üyeleri ve yakınlarına 20 ay boyunca cihaz fiyatlarında yüzde 30 indirim uygulanacak. İmza töreninde açıklamalarda bulunan Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şube Başkanı Metin Fırat, ’’Bugün işitme engelli kardeşlerimiz için anlamlı bir imza attık. Engelli kardeşlerimiz ve onların 1., 2. ve 3. yakınlarına cihazları ile ilgili indirim protokolü yaptık. Bu indirim protokolü kampanya dışında olan fiyat indirimi olan bir protokol. Bu anlamlı destekleri için işitme cihazları şirketi bölge müdürümüze çok teşekkür ediyoruz” dedi. İşitme Cihazları Merkezi Güneydoğu Bölge Müdürü Onur Arslan ise ’’Bugün Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şubesi ile yüzde 30 indirim protokolü imzaladık. Bu indirimden tüm dernek üyeleri ve üyelerinde 1., 2. ve 3. yakınları da faydalanabilecekler. İşitme cihazları şirketi olarak tüm engelli kardeşlerimizin yanındayız” diye konuştu.