SPOR - 14 Ağustos 2019 Çarşamba 13:09

Başkan Murat Sancak: "Ben burada oldukça Adana Demirspor’u kullandırmam"

A
A
A
Başkan Murat Sancak: "Ben burada oldukça Adana Demirspor’u kullandırmam"

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, kulübün bir eski başkanının bazı eski yöneticilerle yaptığı toplantıda mavi-lacivertli ekibin huzurunu bozmaya, manipüle etmeye karar verdiğini ifade ederek, "Ben burada oldukça Adana Demirspor’u kullandırmam" dedi.

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, kulübün bir eski başkanının bazı eski yöneticilerle yaptığı toplantıda mavi-lacivertli ekibin huzurunu bozmaya, manipüle etmeye karar verdiğini ifade ederek, "Ben burada oldukça Adana Demirspor’u kullandırmam" dedi.


Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, dün akşam Adana’da bir balıkçıda kulübün eski bir başkanın, bazı eski yöneticilerin katıldığı bir toplantı organize ettiğini belirterek, "Oyuncakları ellerinden kayınca Adana Demirspor’un huzurunu bozmaya, manipüle etmeye karar vermişler. Lig başladığında bazı kararlar almışlar. Kötü sonuca göre maraton tribününde hareketlenme, yerel medyada yıpratma, hatta bazı Adana Demirspor’un eski çalışanlarını bazı medya kuruluşlarında görevlendirme ve oradan saldırma gibi bazı kararlar almışlar. Bilginiz olsun. Benim onlara cevabım şu; hodri meydan. Bu kulüpte neler yaptığınızı gelen bağış paralarını nasıl hesabınıza geçirip, giderken de temlik koyarak ve paranızı tıkır tıkır aldığınızı ve belediyede bazı arsalarınıza imar çıkartarak menfaat sağladığınız herkesçe biliniyor. Ben burada oldukça Adana Demirspor’u kullandırmam" ifadelerini kullandı.



"Bu yolda destek olmayacaksanız en azından köstek de olmayın"


Daha önce de söylediği gibi 100 milyon lira bağış yapan olursa hemen kongre kararı alacalarını vurgulayan Sancak, şöyle devam etti:


"Kongre üyelerine 100 milyon bağış yaptığınızı anlatır aday olursanız ben kendi adıma söz veriyorum size oy vereceğim. Bakın Adana Demirspor satılık değil, bağış diyorum. Yoksa Adana Demirspor’un yakasından düşün bırakın huzur bulan bu takım şampiyonluk parolasıyla çıktığı bu yolda destek olmayacaksanız en azından köstek olmayın. Çok değerli Adana Demirspor sevenleri bunlara itibar etmeyin. Adana Demirspor’u desteklemeye iyi günde kötü günde ve sabırla devam edin. Bu arada kimi kastettiğimi kendileri çok iyi bilirler. Bu kulübe samimi ve içten destek veren kulübün menfaatleri için çalışan ve şu anda destek olmaya devam eden geçmiş başkan ve yöneticilere Adana Demirspor adına teşekkür ederim."


Murat Sancak, paylaşımının sonunda şu ifadelerin kullandı:


"Çok değerli Adana Demirspor taraftarları. Son günlerde kendini bilmez onun bunun yönlendirmesiyle sosyal medyada ahkam kesmeye çalışanlar, akıl vermeye kalkanlar, yapılan transferi beğenmeyip haksızca, hadsizce ve nankörce yazanlar var. Yazsınlar onlar yazdıklarıyla kalırlar."

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Renault’dan yeni Kangoo ailesi Türkiye’de Yeni Renault Kangoo ürün ailesi, Türkiye’deki ilk temsilcileri olan Yeni Kangoo E-Tech yüzde 100 Elektrikli ve yeni Kangoo Van ile satışa sunuluyor. Kendi sınıfında özel bir tasarıma sahip olan Renault Kangoo, E-Tech versiyonu ile elektrikli hale geliyor. Sahip olduğu 90 kW (120 hp) elektromotor ve 45 kWh batarya, Yeni Renault Kangoo E-Tech yüzde 100 Elektrikli’ye 285 km menzil (WLTP) sağlıyor. Yeni Renault Kangoo Van, 115 beygirlik 1.5 Blue dCi motoru, sahip olduğu geniş saklama alanı ve yenilenmiş versiyonuyla profesyonel bir deneyim sunuyor. Kangoo modelinin Combi versiyonu Kangoo Multix ise sahip olduğu binek araç özellikleri, konforu, otomatik ve manuel vites seçenekleri ile 2. çeyreğin sonunda kullanıcıları ile buluşacak. MAİS A.Ş. Genel Müdürü Dr. Berk Çağdaş, “2024 yılı MAİS için binek otomobil segmentinde elde ettiğimiz başarıları hafif ticari araç segmentinde de elde etmeyi hedeflediğimiz bir yıl. Hafif ticari araç sınıfında yeni bir sayfa açıyoruz. Artık hafif ticari araçları binek modellerden ayrı olarak ele alıyor ve ayrı bir stratejiyle yönetiyoruz. Bu stratejimize paralel olarak, OYAK vizyonu ve desteği ile Türkiye’de başlattığımız elektrifikasyon devrimiyle Yeni Renault Kangoo E-Tech %100 Elektrikli ve Yeni Renault Kangoo Van 18 Nisan tarihinde bizlerle buluşuyor. Yeni Renault Kangoo E-Tech %100 Elektrikli, Kangoo modelimizin uzun yıllara dayanan tecrübesini elektrifikasyon teknolojisi ile buluşturduğumuz ve modernize ettiğimiz yepyeni bir otomobil. Geniş aileler ve iş profesyonelleri için özellikle şehir içinde ekonomik ve konforlu bir yolculuğu mümkün hale getiren özelliklerle donatıldı. Yeni Kangoo Van ise geliştirilmiş özellikleriyle hafif ticari araç segmentini bambaşka bir boyuta taşıyor” dedi. Yeni Renault Kangoo Van, L2 Equilibre versiyonuyla 915 bin TL’den başlayan fiyatı ve 200 bin TL, 12 Ay, yüzde 2,99 faizli kredi kampanyasıyla; Yeni Renault Kangoo E-Tech yüzde 100 Elektrikli Iconic ise lansmana özel 1 milyon 675 bin TL’den başlayan fiyatıyla 18 Nisan’dan itibaren Türkiye’de satışa sunuluyor.
Manisa Başkan Akın, sınıf başkanı Ege’nin seçim vaadini yerine getirdi Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Turgutlu Kamil Semizler İlkokulu öğrencisi Ege’nin sınıf başkanlığı seçiminde “Seçilirsem belediye başkanımızı sınıfımıza getireceğim” vaadini yerine getirdi. Turgutlu Kamil Semizler İlkokulu 3/A sınıfı öğrencisi Ege Başbostancı’nın sınıf başkanlığı seçimleri öncesinde sınıf başkanlığını kazanmak için arkadaşlarına “Seçilirsem Belediye Başkanımız Çetin Akın’ı sınıfımıza getireceğim” vaadinde bulundu. Başkanlık seçimini kazanan Ege’nin verdiği söz gerçekleşti. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, sınıf başkanı olan Ege’yi, sınıf arkadaşlarını ve öğretmenini tebrik etmek için ziyarette bulundu. Başkan Akın, ayrıca öğrencilerin taleplerini ve isteklerini diledi. Başkan Çetin Akın, ziyareti sonunda öğrencilere Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Nutuk kitabını hediye etti. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği Başkan Akın’ın ziyareti hatıra fotoğrafları çekilmesi ile son buldu. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Hem Ege hem ben sözümüzü tuttuk. Sınıf başkanı seçilen ve en büyük vaadi; ’Başkan Çetin Akın’ı sınıfa getireceğim’ diyen Kamil Semizler İlkokulu 3/A sınıf öğrencisi Ege Başbostancı, sınıf arkadaşlarını ve sınıf öğretmenimizi ziyaret ettik. Taleplerini ve isteklerini can kulağıyla dinledik. Çocuklarımızın neşesi ve enerjisi günümüzü güzelleştirdi. Siz hep gülün çocuklar” dedi.