SPOR - 06 Aralık 2018 Perşembe 13:36

Sancak’tan taraftara çağrı

A
A
A
Sancak’tan taraftara çağrı

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, Adana Demirspor taraftarının, statta, sokakta ve sosyal medyada şartlar ne olursa olsun, kazansalar da kaybetseler de asla küfür etmemesi gerektiğini söyledi.

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, Adana Demirspor taraftarının, statta, sokakta ve sosyal medyada şartlar ne olursa olsun, kazansalar da kaybetseler de asla küfür etmemesi gerektiğini söyledi.


Sancak, Medipol Başakşehir maçının ardından yaptığı açıklamada, "Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu’nda Medipol Başakşehir maçındaki mücadeleden dolayı öncelikle futbolcularımıza sonra da yoğun yağışa rağmen destek veren taraftarlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Süper Lig’in lideri Medipol Başakşehir’e karşı gösterilen mücadele tüm Türkiye tarafından takdirle karşılanmıştır. Futbolun doğasında olan hakem hatası bizim maçımızda yaşanmış olabilir. Adana Demirspor’un bir çizgisi, duruşu var. Hakemler hata yapabilir. Bizim aleyhimize de oluyor, dönem dönem lehimize de oluyor. Hakem dünyada da, her yerde olduğu gibi hata yapmıştır, yapacaktır da. Bu sporun güzelliği içerisindedir. Sezonun geri kalan kısmında lig ve kupa maçında bu hakem arkadaşlarımızın görev alacağının unutulmaması gerektiğini ifade etmekle beraber, Türkiye Futbol Federasyonu’nun ve Merkez Hakem Kurulu’nun, bundan sonraki süreçte adaletli yönetim sergileyeceklerinin inancı içerisindeyiz” ifadelerini kullandı.


Adana Demirspor taraftarının, statta, sokakta ve sosyal medyada şartlar ne olursa olsun, kazansalar da kaybetseler de asla küfür etmemesi gerektiğini ifade eden Sancak, "Çirkin ve kötü tezahürat sonucu kulübümüzün maddi-manevi cezalar aldığını siz değerli taraftarlarımıza tekrar hatırlatıyorum. O yüzden hep beraber diyoruz ki; Adana Demirspor taraftarı küfür etme ve ettirme. Sabır, sabır, sabır... Bütün amacımız ve gayemiz yönetimi, futbolcusu, teknik heyeti ve taraftarlarıyla kısacası tüm camia olarak inandığımız şampiyonluğa ulaşmak. Allah nasip ederse bu yolda tüm taraftarlarımıza şampiyonluk sevincini yaşatmaya çalışacağız” diye konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Hatay Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu Kızılay Başkanı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz, Hatay Güzelburç’taki Kızılay Yaşam Merkezi’nde depremzedelerle iftar sofrasında bir araya geldi. Ramazan ayının yardımlaşma ruhunu öne çıkaran Yılmaz, son depremzede yuvasına kavuşana kadar desteklerinin süreceğini belirtti. Deprem bölgesinde ilk günden itibaren varlığını hissettiren Türk Kızılay’ı Ramazan ayında da afetzede vatandaşları unutmuyor. Kızılay Başkanı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz, Hatay’ın Güzelburç bölgesinde bulunan Kızılay Yaşam Merkezi konteyner kentinde vatandaşlarla iftar sofrasında bir araya geldi. "Hatay’da son depremzede yuvasına kavuşup, yastığa başını huzurla koyana kadar biz buradaki vatandaşlarımızın, kardeşlerimizin ellerini bırakmayacağız" Ramazan ayının; rahmet, bereket, yardımlaşma ve iyilik ayı olduğunu belirten Kızılay Başkanı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz, "Biz bugün burada zor günleri birlikte atlatmaya çalışıyoruz. Türk Kızılay’ı olarak her zaman söylediğimiz bir konu var; son depremzede yuvasına kavuşup, yastığa başını huzurla koyana kadar biz buradaki vatandaşlarımızın, kardeşlerimizin ellerini bırakmayacağız. Ramazan ayındayız, Ramazan ayı; rahmet, bereket, yardımlaşma ve iyilik ayı ama aynı zamanda Ramazan ayı sevdiklerimizle bir araya gelme ve bir sofranın etrafında buluşma ayı. O nedenle biz bugün burada Hatay’da kardeşlerimizle bir ekmeği bölüşeceğiz, beraber iftarımızı açacağız. Birbirimizi dinleyerek bu zor günleri atlatmak adına bir aşama daha ilerlemiş olacağız. Ben zor günlerin geçeceğine inanıyorum. Son 1 sene de gördüğümüz şu ki herkes tünelin ucundaki ışığı görmüş durumda bu da zor günlerin geçeceğine inancı pekiştiriyor. Bu günlerde biz halkımızla bir arada olmaya devam edeceğiz. Tekrar herkesin Ramazanı hayırlı olsun" şeklinde konuştu.