EĞİTİM - 18 Ocak 2019 Cuma 16:58

Öğrencilere karne hediyesi olarak Kuran-ı Kerim verildi

A
A
A
Öğrencilere karne hediyesi olarak Kuran-ı Kerim verildi

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde Hayrat İnsani Yardım Derneği tarafından öğrencilere karne hediyesi olarak Kuran-ı Kerim hediye edildi.

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde Hayrat İnsani Yardım Derneği tarafından öğrencilere karne hediyesi olarak Kuran-ı Kerim hediye edildi.


Harmanlı Ortaokulu’nda 79 öğrenciye karne hediyesi olarak kuran-ı kerim hediye edildi. Hayrat İnsani Yardım Derneği Gönüllü Temsilcisi Abdullah Çaktı ve gönüllüler tarafından öğrencilere Kuran-ı Kerim hediye etti.


Abdullah Çaktı, “Kur’an-Kerim’e geçen bütün öğrencilerimize karne hediyesi olarak hediyelerin en güzeli olan Kur’an-ı Kerim hediye ettik. Kuranı okumak ve yaşamak ümidi ile bütün öğrencilerimize muvaffakiyetler diliyoruz” dedi.


Okul Müdürü Hüseyin Göksu ise, “Hayrat İnsani Yardım Derneği’ne göndermiş oldukları hediyelerin en güzeli Kuran’ı Kerim’den dolayı okulum, öğretmenlerim ve öğrencilerim adına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Karabük Tomruk yerine uyuşturucu taşımışlar Antalya’dan Karabük’ün Yenice ilçesine uyuşturucu madde getiren iki kişi yapılan operasyonla yakalanırken, zanlılar çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Edinilen bilgiye göre, Erkan Yirmibeş (29) ve Samet Çalıkbaşı’ın (23) il dışından Karabük’e 78 YA 460 plakalı tır ile “uyuşturucu ve uyarıcı madde getireceği” ihbarı alan Karabük İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Yenice İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan ortak operasyonda, tır Yenice yol kontrol noktasında durduruldu. Şahısların üzerinde ve tırda yapılan aramada; 8.11 gram peçeteye emdirilmiş metamfetamin olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde, 2 adet uyuşturucu madde, 1 adet uyuşturucu olduğu değerlendirilen sentetik ecza hap, 42 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 1 adet hassas terazi, 3 adet çarşaf olarak nitelendirilen sigara sarma kağıdı ambalajı ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 zanlı işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilerek, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Karabük T Tipi Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumuna teslim edildi. Jandarma ekipleri ayrıca Gökhan Durmuş (30), Sezgin Acar (36) ve Hüsnü Gökhan Ayan’ın (23) da il dışından 54 GA 626 plakalı araç ile uyuşturucu ve uyarıcı madde getireceği bilgisi üzerine aracı kontrol noktasında durdurarak yaptıkları aramada, 4 gram esrar maddesi, 5 gram metamfetamin ele geçirdi.