KÜLTÜR SANAT - 23 Mayıs 2022 Pazartesi 14:38

Afyonkarahisar’da yurt öğrencileri doyasıya eğlendi

A
A
A
Afyonkarahisar’da yurt öğrencileri doyasıya eğlendi

Afyonkarahisar Tınaztepe Erkek Öğrenci Yurdu ve Safiye Sultan Yurdu’ndaki öğrenciler Gençlik Haftası’nda düzenlenen müzik ekibinin verdiği konser ile doyasıya eğlendi.

Afyonkarahisar Tınaztepe Erkek Öğrenci Yurdu ve Safiye Sultan Yurdu’ndaki öğrenciler Gençlik Haftası’nda düzenlenen müzik ekibinin verdiği konser ile doyasıya eğlendi.


Gençlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde Tınaztepe ve Safiye Sultan Yurdu’nda düzenlenen konser sonrası öğrencilere tatlı ve dondurma ikramında bulunuldu. Öğrencilerin moral ve motivasyonunun arttırılması için düzenlenen konsere yüzlerce genç katılım sağladı. Düzenlenen etkinliğe; Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Yurt Hizmetleri Müdürü Mustafa Asan, Gençlik Hizmetleri Müdürü Ahmet Ertürk ve Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen de katılarak öğrencilerle sohbet etti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kocaeli Kocaeli Büyükşehir’den yaşananlarla ilgili açıklama Şehir hastanesinin çevresinde yapılan düzenlemeler sırasında İzmit Belediyesi ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çalışanları karşı karşıya gelmişti. Yaşananlarla ilgili Kocaeli Büyükşehir Belediyesi açıklama yaptı. İddiaya göre İzmit Belediyesi ekipleri, şehir hastanesi yanında bulunan ve Tavşantepe Mahallesi’nde kalan sokağın asfalt çalışması için bölgeye gitti. Bu sırada aynı sokakta çalışma yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile İzmit Belediyesi çalışları karşı karşıya geldi. İki grup arasında zaman zaman kavgalar da yaşanırken, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet bölgeye geldi. İzmit Belediyesi ekibi ile gelen grupta yer alan bir kişi İzmit Belediyesi meclis üyesi İbrahim Efe’yi ittirdi. Yere düşen İbrahim Efe’ye İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ile yanında bulunanlar, "Kendini yere atıyorsun, numara yapma" diye tepki gösterdi. Bu sırada Fatma Kaplan Hürriyet’in yanında bulunan bir kişi de yere düştü. Yaşananlarla ilgili Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, "İzmit Belediyesi’nin değil şehir hastanesi sorumluluğunda olan alana, şehir hastanesi yönetiminin daveti ile vatandaşların ulaşım kolaylığını sağlayacak kapı düzenlemesini yapmak üzere gitmiş olan çalışma arkadaşlarımız, İzmit Belediyesi ekiplerinin engellemesi ile karşılaşmış ve çıkan arbedede çalışma arkadaşlarımız darp edilmiştir. Takdir halkımızındır" denildi.