GENEL - 15 Ekim 2020 Perşembe 15:46

Eroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Afyonkarahisar il kongresine davet etti

A
A
A
Eroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Afyonkarahisar il kongresine davet etti

Cumhurbaşkanlığı Irak Özel Temsilcisi ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof.

Cumhurbaşkanlığı Irak Özel Temsilcisi ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, AK Parti’nin Afyonkarahisar’da kurulduğunu hatırlatarak yakın zamanda yapılacak olan il kongresine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı davet etti.


Eroğlu, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay’a ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Parti binasında gerçekleştirilen ziyarette konuşan Başkan Uluçay, Veysel Eroğlu’na teşekkür ederek, Türkiye’ye Cumhuriyet tarihi boyunca yapılmayanı AK Parti’nin yaptığını söyledi.


Eroğlu ise AK Parti’nin Afyonkarahisar’da kurulduğunu hatırlatarak, bunun kendileri için bir mutluluk olduğunu ifade etti. Eroğlu sözlerini şöyle sürdürdü:


“Cumhurbaşkanımız AK Parti için burayı seçti. Çünkü burası şehitler diyarıdır. Allah’a şükür AK Parti 18 yılda çok büyük hizmetlere mührünü vurdu. Gerçekten nereden nereye geldik. Tabi, AK Parti Afyon’da da vatandaşlarımızın büyük desteğini aldı. Neredeyse Afyon’da her 3 kişiden 2 kişi AK Partili diğerleri de AK Parti aday adayı. İnşallah yeni başkanımız AK Parti bayrağını daha da zirveye taşıyacaktır. Gerçekten Afyonkarahisarlıları hemşerilerimiz gönülden seviyorum. Onları hizmet etmek bizim için bir ibadettir. İbadet aşkıyla çalışıyoruz. Bizde ömrümüzün sonuna kadar bu güzel diyara, ülkemize ve İslam alemine hizmet etmenin gayreti içeresindeyiz. Çünkü bizim anlayışımız bu böyle yetiştik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a diyeceğiz mademki AK Parti Afyon’da kuruldu. Lütfen Afyon’daki il kongresine sizi bekliyoruz.”

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Edirne Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne’nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti Edirne’de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne’nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne’nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne’yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti. Sabah eşi tarafından yatağında hareketsiz halde bulunan Dinar’ın kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiği belirlendi. İki ay içersinde 2 kardeşini toprağa veren ciğerci esnafı Bahri Dinar’ın kalbi daha fazla bu acılara dayanamadı. Ciğerci esnafı Bahri Dinar’ın ağabeyleri Nazmi Dinar (68) Şubat ayında geçirdiği kalp krizinden, Bahattin Dinar (65) ise Perşembe günü Uzunköprü ilçesinde geçirdiği iş kazasında hayatını kaybetmişti. Ciğerci Bahri Dinar, ikindi namazının ardından Eski Camide düzenlenen cenaze töreni ile birlikte son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine katılan çok sayıda vatandaş, göz yaşlarına hakim olamadı. Cenazeye Adülhey de katıldı Kurtlar Vadisi dizisinde hayat verdiği Abdülhey karakteriyle akıllarda yer edinen ünlü oyuncu Kenan Çoban da, "Sabah çok üzücü bir haberle uyandık. Yakın dostumdu. Bahri abi bir değerdi. Ciğerci Bahri diye anılıyordu ama bizim ciğerimizi yaktı. Edirne’mizin Türkiye’mizin başı sağ olsun" dedi.