ASAYİŞ - 13 Eylül 2019 Cuma 20:26

Ankara’da kokular gelen dairede erkek cesedi bulundu

A
A
A
Ankara’da kokular gelen dairede erkek cesedi bulundu

Başkent’te bir binanın girişindeki daireden gelen ağır kokular üzerine polis, daireye girdiğinde bir erkek cesedi buldu.

Başkent’te bir binanın girişindeki daireden gelen ağır kokular üzerine polis, daireye girdiğinde bir erkek cesedi buldu. 10 gün önce öldüğü tahmin edilen 4 çocuk babası şahsın cesedi, ölüm sebebinin belirlenmesi için adli tıbba kaldırıldı.


Edinilen bilgiye göre, Keçiören Karargahtepe Mahallesi’nde bir binanın girişindeki daireden ağır kokular gelmesi üzerine bina sakinleri durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, dairede yaptıkları incelemede 4 çocuk babası Satılmış Köymen’in (54) cesedi ile karşılaştı. Köymen’in ölümünün şüpheli bulunması üzerine Ankara Emniyeti Cinayet Büro Amirliği ekipleri inceleme başlattı. Köymen’in cesedi incelenmek üzere Adli Tıp Kurumuna götürüldü. Köymen’in kesin ölüm nedeni yapılacak otopsi sonucu belli olacak.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Malatya Öğrencilerden Gazze’ye destek kampanyası Malatya’da öğrenciler okullarında düzenlediklerini etkinlik ile elde ettikleri geliri Gazze’ye gönderecekler. Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde bulunan Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi Ortaokul Bölümü öğrencileri tarafından Gazze’ye destek amacıyla okul bahçesinde etkinlik düzenlendi. Öğrencilerin düzenlediği etkinliğe aileler, öğretmen ve idareciler de destek verirken çevredeki birçok okul öğrencileri de alışveriş yaprak destek oldu. Katılımın yoğun olduğu etkinlikle hazırlanan yiyecek ve içecekler kısa sürede tükenirken elde edilen gelirin Gazze’ye gönderileceği belirtildi. Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Nuri Yanbay, Gazze’de devam eden zulümden dolayı öğrencilerin, öğretmen ve velilerin desteği ile hayır çarşısı düzenlediklerini belirterek, "Elde ettiğimiz gelirleri Gazze’ye bağışlayacağız. Duyarlılıklarından dolayı tüm velilerimize, öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Gerçekten güzel bir etkinlik oldu. Başta Gazze olmak üzere dünyada zulüm gören bütün insanlara karşı bir duyarlılık seviyesinin yükseltilmesini istedik. Maksat hasıl olmuş İnşallah. Emeği, katkısı olan herkese teşekkür ediyoruz. Katılım çok güzel. Komşu okullardan, idarecilerimizden, milli eğitimden, belediyeden misafirlerimiz oldular. Destek verdiler. Gelenlerin keseleri dolu olsun. Allah hayırlarını kabul et İnşallah" şeklinde konuştu.
Bursa Yılmaz Akkılıç Bursa Araştırmaları Ödülleri’nin sahipleri belli oldu Bu yıl 14. kez düzenlenen Yılmaz Akkılıç Bursa Araştırmaları Ödülleri’nin sahipleri açıklandı. 2023 yılında doktora teziyle Alper Can, yüksek lisans teziyle de Ramazan Buldu başarı ödülüne değer bulundu. Bursa’nın doğal ve kültürel varlıkları ile tarihi, sosyal ve ekonomik süreçlerinin incelenip, araştırılmasını özendirmek hedefiyle Nilüfer Belediyesi, Bursa Gazeteciler Cemiyeti ve Akkılıç Ailesi’nin 2010 yılından bu yana düzenlediği Yılmaz Akkılıç Bursa Araştırmaları Ödülleri 2023’ün kazananları açıklandı. Prof. Dr. Feza Karaer, Prof. Dr. Tülin Vural Aslan, Prof. Dr. Alparslan Türkkan, Doç. Dr. Nilüfer Alkan Günay, Şafak Baba Pala, Yener Akkılıç ve Hacı Tonak’tan oluşan Bursa Araştırmaları Ödülü Seçici Kurulu, doktora kategorisinde 10, yüksek lisans kategorisinde 38, akademi dışı kategoride 1 olmak üzere 49 eseri değerlendirdi. Yapılan değerlendirme sonucunda seçici kurul, doktora kategorisinde “Güney Bithynia’da Bir Kent: Prusa Ad Olimpium” başlıklı teziyle Alper Can’ı ödüle değer gördü. Yüksek lisans kategorisinde “İklim Değişikliğine Bağlı Deniz Seviyesi Yükselmesinin Kıyı Kırılganlık Analizi: Bursa Örneği” başlıklı teziyle Ramazan Buldu ödüle değer görülürken, akademi dışı kategoride kurul üyeleri, başvurular arasındaki eserler arasından ödüle değer eser bulamadı. Yılmaz Akkılıç Bursa Araştırmaları Ödülleri Ödül 29 Nisan Pazartesi günü Akkılıç Kütüphanesi’nde düzenlenecek törende sahiplerine verilecek.