KÜLTÜR SANAT - 23 Haziran 2021 Çarşamba 13:13

Başkan Altınok Hazal’ı doğum gününde yalnız bırakmadı

A
A
A
Başkan Altınok Hazal’ı doğum gününde yalnız bırakmadı

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Atatürk Botanik Bahçesi’nde doğum gününü kutlayan Hazal Bilir’e (12) sürpriz yaparak en mutlu gününde yalnız bırakmadı.

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Atatürk Botanik Bahçesi’nde doğum gününü kutlayan Hazal Bilir’e (12) sürpriz yaparak en mutlu gününde yalnız bırakmadı. Altınok, “Atatürk Botanik Bahçemiz doğum günü eğlencelerine ve dünya evine giren çiftlerimize ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Hazal’ı 12’nci ad gününde yalnız bırakmadık. Nice sağlıklı ve başarılı yaşlar görmesini yüce Rabbimden niyaz ediyorum” dedi.


Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Atatürk Botanik Bahçesi’nde gerçekleştirdiği denetimler sırasında doğum gününü kutlamak için burada bulunan Hazal Bilir ve arkadaşlarına sürpriz yaptı. Altınok parktaki kamelyaya kurulan doğum günü masasına misafir olarak Hazal’ın doğum günü mutluluğuna ortak oldu. Gençlerle hatıra fotoğrafı da çektiren Altınok doğum günü hediyesi olarak Hazal’a ve arkadaşlarına satranç takımı hediye etti.



“Hedefleriniz hep yüksek olsun”


Başkan Altınok, doğum günü sohbeti sırasında başarıya yönelik gençlere belli ipuçları da vererek şunları söyledi:


“Ben belediye başkanı seçildiğimde 30 yaşında ve Türkiye’nin en genç belediye başkanları arasındaydım. İnanırsanız başarırsınız. Özgüveniniz yüksek olduğunda ve büyük hedefler koyduğunuzda başaramayacağınız hiçbir şey yok. İlerde sizler cumhurbaşkanı, bakan, milletvekili, öğretmen, doktor, mühendis olacak, bu ülkenin geleceğini tayin edeceksiniz. Hedefleriniz hep yüksek olsun.”

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Şişli’de 23 Nisan coşkuyla kutlandı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, yurdun dört bir yanında olduğu gibi Şişli’de de törenle ve özel etkinliklerle kutlandı. Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan’ın koltuğunu devrettiği Halide Edip Adıvar İlkokulu 3’üncü sınıf öğrencisi Doğa İçli, Şişli’deki okulların boyanması talimatını verdi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Halide Edip Adıvar İlkokulu öğrencileri saat 10.30’da Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan’ı makamında ziyaret etti. Başkan Şahan, koltuğunu Doğa İçli’ye devretti. Ziyarette, 3’üncü sınıf öğrencisi olan Doğa İçli, Yağız Eren Balaban ve Kıvanç Üvez, Başkan Şahan’a çiçek takdim etti. Şahan, koltuğunu 9 yaşındaki Doğa İçli’ye bıraktı. Başkanlık koltuğuna oturan İçli, Şişli’deki okulların boyanması talimatını verdi. Programın sonunda hatıra fotoğrafının ardından ziyarete gelen öğrencilere Başkan Şahan tarafından hediye verildi. Maçka Sanat Parkı’nda tören Resul Emrah Şahan, Maçka Sanat Parkı’nda düzenlenen resmi törene de katıldı. Törende Şahan’ın yanı sıra Şişli Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya ve ilçedeki kamuya ait kurum ve kuruluşların müdürleri de hazır bulundu. Başkan Şahan, daha sonra Şişli Selahattin Eyyubi Ortaokulu’nda gerçekleşen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programına katıldı. Çocuklar doyasıya eğlendi Öte yandan Şişli Belediyesi’nce Maçka Parkı’nda ve Mahmut Şevket Paşa Mahallesi’nde “Çocuk Şenliği” programı ile birbirinden renkli etkinlikler düzenlendi. Bilim ve deney gösterileri, dans, müzik ve okul gösterileri, sihirbazlık gösterileri, bubble şov gibi etkinliklere katılan çocuklar doyasıya eğlendi. Şişli Belediye Başkanı Şahan’ın da çocuklara eşlik etmesiyle renkli görüntüler ortaya çıktı.