GENEL - 02 Aralık 2019 Pazartesi 10:43

Başkan Köse: “Esnaflar bölgenin en önemli yatırımcıları”

A
A
A
Başkan Köse: “Esnaflar bölgenin en önemli yatırımcıları”

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, esnafla bir araya gelmeye devam ediyor.

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, esnafla bir araya gelmeye devam ediyor. Köse’nin bu seferki esnaf ziyareti ise Mamak çarşına oldu.


İş yerlerini ziyaret ederek esnafa hayırlı işler dileyen Köse, “Göreve geldiğimiz günden bu yana esnaf ziyaretlerimizi ara vermeden sürdürüyoruz. Bölgemizin en önemli yatırımcıları olan esnaflarımızın istek ve taleplerini birinci ağızdan dinliyoruz” dedi.


Mamaklıların hizmet beklentilerine hızlı bir şekilde cevap vermek adına sık sık esnaf bir araya geldiklerini kaydeden Başkan Köse, “Ziyaretlerimizde projelerimizi anlatıyor, çalışmalarımız hakkında bilgiler veriyoruz. En etkili ve hızlı şekilde hizmet verebilmek için her anımızı vatandaşlarımızın arasında geçiyoruz. Böylelikle yürütülen belediyecilik hizmetlerinin vatandaş ve esnaf nezdinde nasıl karşılık bulduğunu yerinde değerlendirme imkanı buluyor, çalışmalarımızı ona göre şekillendiriyoruz” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İzmir İzmir’de çocuklar doğada buluşuyor İzmir’in eğlencesi en bol çocuk festivali Festival Çocuk, Çiçekliköy Moment Tabiat Park’ında kapılarını 8. kez açmaya hazırlanıyor. 2015 yılında ilk kez organize edilen ve 7 festivali geride bırakan Festival Çocuk, bu yıl temasını orman ve doğa okuryazarlığı olarak belirledi. 8. kez kapılarını açacak festival, 12 Mayıs Pazar Günü Çiçekliköy’de saat 10.00 ile 19.00 saatleri arasında düzenlenecek. Moment Tabiat Park’ındaki festival; orman yürüyüşleri, doğa atölyeleri ve tabiat parkurları ile dikkat çekecek. Festivale katılacak çocuklar; 45 adet survivor parkuru, şişme oyun alanları, yarışmalar ile eğlenirken, ailelerde stantları gezerek alışveriş yapabilecek. Yine çocuklar bir gün boyunca profesyonel çocuk eğitmenleri ve orman liderlerinin eşliğinde düzenlenen doğa atölyelerinden yararlanabilecek. Sadece çocukların değil ailelerinde keyifle zaman geçirmesi için aile oyunları, yarışmalar, sahne performansları da düzenlenecek. Sağlık sponsorluğunu Medical Point İzmir Hastanesinin üstlendiği festivalle ilgili konuşan Festival Çocuk kurucusu ve İzmirli kadın girişimci Sibel Demir Arslan, "Bu sene tema olarak ormanı seçtik. Daha çok çocuğumuz toprağa bassın, ağaca sarılsın istedik. Doğa hepimize çok iyi geliyor. Çocuklarımızın küçük yaşlardan doğa ile bağ kurmalarını çok önemsiyoruz. Evcil hayvan dostlarımıza da kapımız açık. Doğanın içinde kuş seslerinin çocuk seslerine karıştığı eğlenceli bir festival bizi bekliyor" dedi. 0-36 ay çocuklar ile özel çocukların festivale ücretsiz girebileceği de öğrenildi.