ASAYİŞ - 24 Mayıs 2026 Pazar 13:46

Beypazarı’nda ev yangını paniği

A
A
A
Beypazarı’nda ev yangını paniği

Ankara’nın Beypazarı ilçesinde bir evde çıkan yangın söndürüldü.


Ankara’nın Beypazarı ilçesine bağlı Uruş Mahallesi’nde çıkan ev yangını kısa süreli paniğe neden oldu. Edinilen bilgilere göre, İbrahim Gökçimen’e ait evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede büyürken, yangın bitişikte bulunan ikinci bir eve de kısmen sıçradı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı.


İlk belirlemelere göre yangının elektrik kontağından çıktığı öğrenilirken, olayda herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadığı bildirildi.



Beypazarı’nda ev yangını paniği

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Manisa 42 yıl sonra aynı sırada buluştular Yunusemre Ticaret Meslek Lisesi mezunları, yıllar sonra öğrencilerle aynı sınıfta buluşarak hem hatıralarını tazeledi hem de gençlere ilham verdi. "İz Bırakan Mezunlar" panelinde duygu dolu anlar yaşandı. Yunusemre Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen 4. Geleneksel Yunusemre Gençlik Şöleni kapsamında gerçekleştirilen "İz Bırakan Mezunlar" paneli, duygu dolu anlara sahne oldu. Panele, lise eğitimlerini dönemin Ticaret Meslek Lisesi’nde tamamlayan Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi mezunu Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Kadri Arslan ile Ahmet Uysal katıldı. Yıllar sonra mezun oldukları okulda öğrencilerle bir araya gelen ikili, aynı sıralarda yeniden buluşarak nostaljik anlar yaşadı. Panele genç mezun gazeteci muhabir Melis Bayram da konuk olarak katıldı. Programda konuşan mezunlar, öğrencilik yıllarına dair hatıralarını paylaşırken, gençlere eğitim ve meslek hayatına ilişkin tavsiyelerde bulundu. 42 yıl sonra aynı sınıfta yeniden bir araya gelen Kadri Arslan ve Ahmet Uysal, lise yıllarında birlikte oturdukları sıraya tekrar oturarak geçmişi yad etti. Panelde konuşan Kadri Arslan, mezuniyetin ardından geçen yıllara rağmen dostluklarını hiç kaybetmediklerini belirterek Ahmet Uysal ile bağlarını hiçbir zaman koparmadıklarını ifade etti. Dr. Öğretim Üyesi Ahmet Uysal ise yıllar sonra eğitim aldığı okulda bulunmanın kendisini heyecanlandırdığını belirterek, "Okul sıralarına yeniden dönmek tarifsiz bir duygu" dedi. Okul Müdürü Sayim Can da "İz Bırakan Mezunlar" paneliyle öğrencileri farklı meslek gruplarında başarı elde etmiş mezunlarla buluşturmayı amaçladıklarını söyledi. Can, etkinliğin gelecek yıllarda da devam edeceğini kaydetti.