SPOR - 13 Eylül 2021 Pazartesi 17:58

Alanyaspor eskrim sporcuları, Ankara’dan 3 madalya ile döndü

A
A
A
Alanyaspor eskrim sporcuları, Ankara’dan 3 madalya ile döndü

Aytemiz Alanyaspor, eskrim takımı, Türkiye Eskrim Federasyonu’nun Ankara’da düzenlediği Yıldızlar ve Büyükler Kılıç-Epe Açık Eskrim Turnuvası’ndan 3 madalyayla döndü.

Aytemiz Alanyaspor, eskrim takımı, Türkiye Eskrim Federasyonu’nun Ankara’da düzenlediği Yıldızlar ve Büyükler Kılıç-Epe Açık Eskrim Turnuvası’ndan 3 madalyayla döndü. Sporculardan Damlanur Sönmüş ve Yağmur Sönmüş, yıldız kızlar epe kategorisinde 3’üncülük kürsüsünü paylaştı. Damlanur Sönmüş, büyük kadınlar epe kategorisinde ise 3’üncülük kürsüsüne çıkarak bronz madalyanın sahibi oldu.



Aytemiz Alanyaspor Eskrim Takımı Antrenörü Yıldırım Karakartal, turnuvaya 14 sporcuyla katıldıklarını belirterek, "Sporcularımız çok emek vererek çok çalıştılar. Damla ve Yağmur Sönmüş, çalışmalarını madalya ile taçlandırdı. Bütün sporcularıma sonuçlar ne olursa olsun verdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Daha çok çalışacağız. Daha çok yolumuz var” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Muğla Belediye ekiplerinin yağış mesaisi Bodrum Belediyesi ekipleri, Bodrum Yarımadası genelinde etkili olan sağanak yağışlarda oluşabilecek olumsuzlukları engellemek adına sahada çalışmalar gerçekleştiriyor. 20 Nisan Cuma günü (bugün) gece yarısından itibaren etkisini gösteren ve sabah saatlerinde yer yer kuvveti hissedilen sağanak yağışta ekipler, hazır bulundu. Gece boyunca devam eden yağışlarda belediye ekipleri, Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci’nin koordinasyonunda olumsuzluk yaşanabilecek yerlerde çalışmalarını sürdürdü. Mazgallarda ve dere yataklarında temizlik çalışmaları gerçekleştiren ekipler, su akışını da sağlayarak taşmalara engel oluyor. Düzenli devriye gerçekleştiren Zabıta ekipleri ise risk taşıyan ve müdahale edilmesi gereken yerleri tespit ederek ilgili birimlere aktarıyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere diğer kurumlarla koordineli şekilde yönlendirmeler gerçekleştiren Bodrum Belediyesi ekipleri, kanal açma araçları ve kepçelerle de gerekli görülen yerlere müdahale ediyor. Gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, “Gece yarısından itibaren etkisini gösteren sağanak yağışlarda belediye ekiplerimizle çalışmalarımızı sürdürdük. Belediye birim amirleri ve diğer kurumlarla iletişim halinde kalarak olumsuzluk yaşanan bölgelere ivedi olarak müdahale ettik. Kent sakinlerinin güvenliği ve sağlığı için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz.” dedi. Vatandaşlar, ihtiyaç olunması durumunda 444 00 48 numaralı telefondan belediyenin ilgili birimlerine ulaşarak bilgi ve yardım alabilir.
Ankara Oğlunun telefonundan mesaj atıp kapıyı açtırdıktan sonra eşini öldürmüş Ankara’da boşanma aşamasındaki eşi tarafından 15 Nisan’da bıçaklanarak öldürülen kadının, kocası tarafından tuzağa düşürüldüğü ortaya çıktı. Oğlundan gelen mesajın kocası tarafından gönderildiğinden habersiz dışarı çıkan talihsiz kadın, gözü dönmüş eşi tarafından defalarca bıçaklandı. Olayın başladığı anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı. Ankara’da 11 yıl önce evlendiği K.C.’den (36) şiddet gördüğünü iddia eden Yonca Kazan Coşkun (32), boşanma davası açtıktan sonra aile evine döndü. Çiftin 10 ve 7 yaşındaki çocukları ise babalarında kaldı. 6 aylık uzaklaştırma karanın sona ermesinin ardından K.C., eşinin yaşadığı apartmanın önüne gitti. K.C., ele geçirdiği oğlunun telefonundan Coşkun’a “’Anne çok hastayım, okulun bahçesinde seni bekliyorum” yazılı mesaj gönderdi. Her şeyden habersiz endişeli bir şekilde dışarıya çıkan Coşkun, elinde bıçakla bekleyen K.C. ile karşılaştı. Kaçmaya çalışan Coşkun, evinin banyosuna saklandı. Banyo kapısını kıran K.C., saldırdığı eşini bıçakladı. Coşkun, olay yerinde hayatını kaybederken, Kerim Coşkun, gelen polis ekiplerine teslim oldu. İfadesi ortaya çıktı Yakalanan K.C., savcılıktaki ifadesinde, eşiyle cinsel konularda sorunlar yaşadıklarını, eşinin olay günü kendisine hayatında başka birisi olduğunu söylediğini ve ‘Sen erkek misin, erkeklik görevini yapıyor musun?’ dediğini iddia etti. Saldırgan şahıs, sevk edildiği mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.