ASAYİŞ - 02 Mayıs 2021 Pazar 18:18

Korona virüsten hayatını kaybeden babasının acısına dayanamadı

A
A
A
Korona virüsten hayatını kaybeden babasının acısına dayanamadı

Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde babasını korona virüsten kaybeden bir genç, acısına dayanamayarak 4 katlı binanın çatı katına çıktı.

Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde babasını korona virüsten kaybeden bir genç, acısına dayanamayarak 4 katlı binanın çatı katına çıktı. Genci polis ekipleri ve yakınları uzun süre dil döktükten sonra ikna etti.



Olay, Konyaaltı ilçesi Arapsuyu Mahallesi Belediye Caddesi üzerinde bulunan 4 katlı bir apartmanın çatı katında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, 3 gün önce babasını korona virüs dolayısı ile kaybeden Kaan Ü.(25) bugün öğleden sonra psikolojik bunalıma girerek çatıya çıktı. Genci çatıda gören aile yakınları durumu 155 polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri genci ikna etmek için uzun süre dil döktü. Ekiplere zaman zaman aile bireyleri de destek verdi.


Genç bir süre sonra aşağı ineceğini belirterek önce anne ve abisinin hastaneye giderek tedavi olmasını istedi. Bunun üzerine olay yerine çağrılan ikinci bir 112 Sağlık ekipleri ile gencin annesi ve abisi kontrol amacıyla hastaneye götürüldü. Abi ve anne ambulans içerisinden canlı bağlantı yaparak gence, hastaneye gideceklerini gösterdi. Genç bir süre sonra ikna oldu. Genci çatıdan indirmek için itfaiye ekipleri çatı katına branda açtı. Açılan brandaya yakınlarının ve polis ekiplerinin yardımı ile atlayan genç, tedavi amaçlı hastaneye kaldırıldı. Polis ekiplerinin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Hatay Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu Kızılay Başkanı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz, Hatay Güzelburç’taki Kızılay Yaşam Merkezi’nde depremzedelerle iftar sofrasında bir araya geldi. Ramazan ayının yardımlaşma ruhunu öne çıkaran Yılmaz, son depremzede yuvasına kavuşana kadar desteklerinin süreceğini belirtti. Deprem bölgesinde ilk günden itibaren varlığını hissettiren Türk Kızılay’ı Ramazan ayında da afetzede vatandaşları unutmuyor. Kızılay Başkanı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz, Hatay’ın Güzelburç bölgesinde bulunan Kızılay Yaşam Merkezi konteyner kentinde vatandaşlarla iftar sofrasında bir araya geldi. "Hatay’da son depremzede yuvasına kavuşup, yastığa başını huzurla koyana kadar biz buradaki vatandaşlarımızın, kardeşlerimizin ellerini bırakmayacağız" Ramazan ayının; rahmet, bereket, yardımlaşma ve iyilik ayı olduğunu belirten Kızılay Başkanı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz, "Biz bugün burada zor günleri birlikte atlatmaya çalışıyoruz. Türk Kızılay’ı olarak her zaman söylediğimiz bir konu var; son depremzede yuvasına kavuşup, yastığa başını huzurla koyana kadar biz buradaki vatandaşlarımızın, kardeşlerimizin ellerini bırakmayacağız. Ramazan ayındayız, Ramazan ayı; rahmet, bereket, yardımlaşma ve iyilik ayı ama aynı zamanda Ramazan ayı sevdiklerimizle bir araya gelme ve bir sofranın etrafında buluşma ayı. O nedenle biz bugün burada Hatay’da kardeşlerimizle bir ekmeği bölüşeceğiz, beraber iftarımızı açacağız. Birbirimizi dinleyerek bu zor günleri atlatmak adına bir aşama daha ilerlemiş olacağız. Ben zor günlerin geçeceğine inanıyorum. Son 1 sene de gördüğümüz şu ki herkes tünelin ucundaki ışığı görmüş durumda bu da zor günlerin geçeceğine inancı pekiştiriyor. Bu günlerde biz halkımızla bir arada olmaya devam edeceğiz. Tekrar herkesin Ramazanı hayırlı olsun" şeklinde konuştu.