GENEL - 21 Eylül 2019 Cumartesi 19:08

Ardahan’a mevsimin ilk karı düştü

A
A
A
Ardahan’a mevsimin ilk karı düştü

Ardahan’da hava sıcaklığının mevsim normallerinin altına düşmesiyle birlikte yüksek kesimlere kar yağdı.

Ardahan’da hava sıcaklığının mevsim normallerinin altına düşmesiyle birlikte yüksek kesimlere kar yağdı. Kentte bir haftadır etkili olan soğuk hava beraberinde kar yağışını da getirdi.



Hava sıcaklığının mevsim normallerinin altına düşmesiyle birlikte Ardahan ile Artvin’in Şavşat ilçesini birbirine bağlayan Sahara Geçidi ile Ardahan-Ardanuç kara yolunun Bülbülan Yaylası mevkiinde bulunan Uğurlu Dağ’a mevsimin ilk karı düştü. Bir haftadır etkili olan soğuk hava bölgede etkisini artırdı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Arızalanan aracına bakarken otomobilin çarptığı zabıta memuru hayatını kaybetti Eyüpsultan’da meydana gelen trafik kazası sonucu hayatını kaybeden zabıta memuru Semih Çakıllı, Piyale Paşa Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.Eyüpsultan’da dün gece saatlerinde meydana gelen olayda zabıta memuru Semih Çakıllı, memleketinden İstanbul’a doğru yola çıkan eşini almak üzere İstanbul Havalimanı’na doğru aracı ile seyir halindeydi. Bir süre sonra yol üzerinde aracı arızalanan Çakıllı, aşağıya inerek aracın bagaj kısmına doğru hareket etti. Bu sırada aynı yol üzerinde seyir halinde olan ticari taksi sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek önce yol kenarında bulunan Semih Çakıllı’ya ardından onun otomobiline çarptı. Kazanın ardından ağır yaralan Çakıllı, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Çakıllı, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.Hayatını kaybeden Çakıllı’nın cenaze namazı bugün ikindi namazına müteakip Piyale Paşa Camii’nde kılındı. Cenaze namazına Çakıllı’nın ailesi ve yakın akrabalarının yanı sıra beraber görev yaptığı zabıta meslektaşları da katıldı. Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney’de Çakıllı’nın cenaze namazına katıldı. Burada kılınan cenaze namazının ardından Semih Çakıllı’nın cenazesi defnedilmek üzere Feriköy Mezarlığı’na götürüldü. Çakıllı’nın eşi ise cenaze namazı öncesi tabuta sarılarak zor anlar yaşadı.Kardeşiyle aynı kaderi paylaştıDün gece meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Semih Çakıllı’nın kardeşinin de, yaklaşık 1 sene önce motosikletiyle geçirmiş olduğu trafik kazasında yaşamını yitirdiği öğrenildi.
Manisa Vali Ünlü’den Başkan Zeyrek’e ‘Hayırlı olsun’ ziyareti Manisa Valisi Enver Ünlü, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek’e “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu. Manisa Valisi Enver Ünlü, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek’i ziyaret etti. Vali Ünlü’yü, Büyükşehir Belediyesi hizmet binasıı önünde karşılayan Başkan Zeyrek’e, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanları Atilla Efendioğlu ve Hale Mersinli Kuzucu eşlik etti. Başkan Zeyrek’e, çiçek takdim ederek Büyükşehir Belediye Başkanlığının hayırlı olmasını temenni eden Vali Ünlü, “Büyükşehir Belediye Başkanlığınız ilimiz için hayırlı olsun. Bir buçuk milyon nüfusun yaşadığı Ege Bölgesi’nin en önemli 2’nci iliyiz. Tarımıyla, sanayisiyle, trafiğiyle bunların beraberinde getirdiği bir takım sorunlarla beraber. Bu tür hareketli illerde beraberinde bir takım sorunlar da yaşanıyor. Nüfus yoğunluğu, nüfus hareketliliği, komşu illerin sizinle ilişkileri, bunları da yönetmeniz gerekiyor. Bu bir bayrak yarışı. Şehrimize, bölgemize, ülkemize uyumlu bir şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz. Tekrar başarılar diliyorum, tebrik ediyorum” ifadelerinde bulundu. “El ele verip hizmet edeceğiz” Vali Ünlü’ye ziyareti nedeniyle teşekkür eden Başkan Zeyrek de, “Sizin de önderliğinizde, bütün gücümüzle el ele verip şehrimize hizmet edeceğiz. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde halkımızın takdiriyle bu göreve biz seçildik. 5 yıl boyunca Allah’ın izniyle çok güzel hizmetlerimiz olacak” dedi.