YEREL HABERLER - 14 Ocak 2012 Cumartesi 17:53

OKULLAR ARASI BESKETBOL TURNUVASI SONA ERDİ

A
A
A
OKULLAR ARASI BESKETBOL TURNUVASI SONA ERDİ

Kars’ta düzenlenen basketbol müsabakaları sona erdi. Müsabakalar sonucunda Özel Sultan Alparslan Koleji rakiplerini geçerek birinci oldu.
Kars’ta İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 2011-2012 eğitim öğretim yılı faaliyet programı kapsamında düzenlenen 7. ve 8. sınıf öğrencilerin katıldığı yıldız erkekler spor turnuvalarının ilki olan masa tenisi müsabakalarında 18 okul arasından birinciliğine ulaşan Özel Sultan Alparslan Koleji basketbol müsabakalarında da bu başarısını davam ettirerek 8 okulun katıldığı elemelerde il birinciliği finalde karşılaştığı Özel KAKÜV İlköğretim okulunu 52-45’lik skorla yenerek elde etti.
Özel Sultan Alparslan Koleji Okul Müdürü Sadık Ertaş, okul olarak her alanda faaliyet gösterdiklerini belirterek "Biz her öğrencimizin bir spor dalıyla uğraşmasını önemsiyoruz, böylece çocuklarımız daha başarılı oluyor ve öz güvenleri artıyor. Sultan Alparslan Koleji olarak Kars’ın adını tüm Türkiye’ye duyurmak istiyoruz." dedi.
Öte yandan Özel Sultan Alparslan Koleji yıldız erkekler masa tenisi ve basketbol turnuvası il şampiyonu olarak Kars’ı Türkiye finallerinde temsil etmeye hak kazandı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir