GENEL - 13 Şubat 2020 Perşembe 09:06

Forum Aydın’dan çiftlere Sevgililer Günü daveti

A
A
A
Forum Aydın’dan çiftlere Sevgililer Günü daveti

AYDIN (İHA) – Forum Aydın AVM, Sevgililer Günü’nde hem eğlenmek hem de kazanmak isteyen çiftlere davette bulundu.

AYDIN (İHA) – Forum Aydın AVM, Sevgililer Günü’nde hem eğlenmek hem de kazanmak isteyen çiftlere davette bulundu.


Ziyaretçileri için birbirinden keyifli etkinlikler hazırlayan Forum Aydın, Sevgililer Günü’ne özel Aşk Oyunu ve Pamela Konseri ile dikkat çekiyor. 14-15 Şubat tarihlerinde Forum Aydın’dan 250 TL ve üzeri alışveriş yapan çiftler “Aşk Oyunu”na katılmaya hak kazanacak ve anında sürpriz hediyelerden birine sahip olacak. 16 Şubat’ta gerçekleştirilecek Pamela konseri, Forum Aydın’ı ziyaret eden aşıklara keyifli zamanlar sunacak.


Aydınlıların buluşma noktası Forum Aydın, bu yıl Sevgililer Günü için ziyaretçilerine özel keyifli ve kazançlı fırsatlar hazırladı. 14-15 Şubat 2020 tarihlerinde Forum Aydın’dan en fazla iki fişte 250 TL ve üzeri alışveriş yapan tüm çiftler, birlikte Zeytin Meydanı’na giderek “Aşk Oyunu”na katılmaya hak kazanacak. Ekranda dönen kalplerden seçtikleri numaraya basan çiftler, anında sürpriz hediyelerin sahibi olacak. Forum Aydın’ın Aşk Oyunu’na katılanları pek çok sürpriz hediye bekliyor.



16 Şubat 2020 Pazar günü ise uzun zamandır beklenen Pamela konseri çiftlerin ve tüm Forum Aydın ziyaretçilerinin katılımıyla saat 17.00’da Zeytin Meydanı’nda başlayacak. Pamela en sevilen şarkılarını, özellikle de romantik notalarıyla “Yara” albümünden şarkılarını sevenler için söyleyecek.



Sevgililer Günü alışverişinden kazançlı çıkmak isteyen, sevdiğiyle beraber katılacağı bir konser arayan herkes, Forum Aydın’a davet edildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Konya Anneannesini yaralayan torun 1 ay önce yurt dışından gelmiş Konya’da tartıştığı anneannesinin kafasını duvara vurup bıçakla yaralayan torunun 1 ay önce yurt dışından geldiği, olay sırasında teyzesinin de dişlerini kırdığı ortaya çıktı. Olay, saat 12.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Mehmet Akif Mahallesi Ülke Sokak üzerinde bulunan 5 katlı bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, apartmanın 1’inci katında oturan 84 yaşındaki Sahure Dudu B., kızı H.B. ve aynı evde beraber kaldığı torunu Talha Ç. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma başladı. Tartışma sırasında Talha Ç., önce teyzesinin dişini kırdı, daha sonra anneannesine yanında bulunan bıçak ile saldırdıktan sonra yaşlı kadını kafasını duvara vurarak yaraladı. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, ulaştığı adreste şüpheli Talha Ç.’yi etkisiz hale getirerek gözaltına aldı. Olayda torunu tarafından başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Sahure Dudu B. ile kızı Hasibe E., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Konya Numune Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan Sahure Dudu B.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu, kızı Hasibe E.’nin ise hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Polis ekiplerince gözaltına alınan Talha Ç.’nin ilk ifadesinde olayla ilgili soruları cevaplamadığı öğrenildi. 1 ay önce yurt dışından anneannesinin yanına gelmiş Olayda ağır yaralanan anneanne Sahure Dudu B.’nin yakınları, Talha Ç.’nin yurt dışında yufkacıda çalıştığını ve 1 ay önce Konya’ya gelerek anneannesinde kalmaya başladığını, olaydan önce ise anneanne ile torunun hiç kavga etmediğini ifade etti. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.