GENEL - 02 Aralık 2019 Pazartesi 16:32

Ovaeymirli çocukların park keyfi

A
A
A
Ovaeymirli çocukların park keyfi

Efeler Belediyesi tarafından Ovaeymir Mahallesi’nde yapılan park hizmete girdi.

Efeler Belediyesi tarafından Ovaeymir Mahallesi’nde yapılan park hizmete girdi.


Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, CHP Aydın Milletvekili ve PM üyesi Bülent Tezcan ve açılışa katılan konuklar mahallede yaşayan çocukların parktaki keyifli saatlerine ortak oldular.


Seçimlerden önce bölgede park yapma sözünü verdiğini anımsatan Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, “Mahallemizde yaptığımız parkın ismini de sizlerden gelen istekler üzerine Şehit Emniyet Müdürümüz Ali Gaffar Okkan’ın adını verdik” dedi.


Aydın Milletvekili ve CHP PM Üyesi Bülent Tezcan, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarı Sait Ali Öztürk ile çocuklar ve kadınların yoğunlukta olduğu halk katıldı. Başkan M. Fatih Atay, halka verdiği sözleri bir bir yerine getirdiklerini hatırlattı şunları söyledi:


“Bugün bizi yalnız bırakmayan, seçimden önce ve seçimden sonra yanımızda olan Parti Meclisi Üyemiz Bülent Tezcan’a teşekkür ediyoruz. Parkın adının Gaffar Okkan olmasını siz istediniz değil mi? Evet siz istediniz biz de aynen onu gerçekleştirdik. Daha çok hizmetler yapacağız kadınlarımız için. Bugün belediye meclisimiz ile karar alacağız Merkez Yeniköy’deki yapacağımız parka da “Kadınlar Parkı” adını vereceğiz. Verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Hayırlı uğurlu olsun”



Halk için çalışıyorlar


Açılışta konuşan CHP Milletvekili ve PM Üyesi Bülent Tezcan, Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay’ın verdiği sözleri tuttuğunu belirtti. Tezcan, “Sözlerini tutmanın yanında sizlerden gelen istekleri de yerine getiriyorlar. Belediye Başkanımız çocukları ve kadınları gözeten çalışmalar içerisinde. Geleceğimiz olan çocuklarımız için yapılan bu parkın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.



CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır da yapılan parkın Ovaeymir halkına hayırlı olmasını diledi, “Başkanımızın duyarlı davranışından dolayı kutluyorum. Efeler bundan sonra da yeni yatırımlar ve çalışmalarla halkın yanında olacaktır” diye konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Balıkesir Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü Altıeylül Belediyesi bünyesine kazandırmış olduğu 2 adet sıfır atık, 2 adet de katı atık toplama aracıyla filosunu güçlendirdi. Altıeylül’ün daha temiz ve çevreci bir ilçe olması için çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Hasan Avcı, “Bünyemize kazandırmış olduğumuz 4 adet yeni araçla sıfır atık çalışmalarımızı daha da hız kazandıracağız” dedi. Çevre ve doğa dostu bir belediyecilik anlayışıyla hareket eden, geri dönüşüm ve ‘Sıfır Atık’ projeleriyle Altıeylül Belediyesi, 2023 yılında da çevreci belediyeler arasında öncü rolünü korudu. Yıl boyunca yürütülen Sıfır Atık çalışmaları sayesinde 60 bin ton evsel katı atık, 250 adet kafesli geri dönüşüm ekipmanları ile evlere dağıtılan 7 bin adet iç mekân geri dönüşüm kutusu, kamu ve kuruluşlara, oteller, alışveriş merkezi gibi yerlerden bu zamana kadar da bin 100 ton geri dönüşüm dönüştürüldü. Başkan Hasan Avcı: “Filomuzu güçlendirdik” Başkan Hasan Avcı; konuyla ilgili şunları ifade etti: “Altıeylülümüzü sıfır atık ve geri dönüşüm bilinci yürüttüğümüz çalışmalar sayesinde geniş bir tabana yayıldı. En büyük hedefimiz temiz doğa, mutlu bir gelecek. Bu hedefimize, çevre sağlığına hassasiyet ve duyarlılık gösteren tüm hemşerilerimize de ayrıca teşekkür ediyorum. Altıeylül Belediyesi daha temiz ve atıkların kaynağından ayrıştırılması hedefiyle sürdürdüğü çalışmalarda kullanılmak üzere 2 adet Evsel Katı Atık Toplama Aracı ve 2 adet geri dönüştürülebilir atıkları toplama aracı ile filosunu güçlendirdi” dedi. “ilçemiz için hizmet etmeye devam ediyoruz” Başkanı Hasan Avcı Müdürlüğümüz ve Sıfır Atık ve İklim Değişikliği Müdürlüğümüz bünyesine kattığımız araçlarımızla filomuzu daha da güçlendirerek ilçemiz için hizmet etmeye devam ediyoruz. Sıfır atık için 2 adet, katı atık toplama için de 2 adet olmak üzere toplam 4 adet yeni aracımızı filomuza kazandırmış olduk. Altıeylülümüz için şehrimiz için durmadan, yorulmadan ekibimizle birlikte çalışmaya devam ediyoruz” dedi. -Başkan Avcı: “Her alanda hizmetlerimizi artıracağız” Geçtiğimiz yıl içerisinde merkez ve kırsal mahallelerimize 16 bin 500 adet çöp konteyneri dağıtıldığını ifade eden Başkan Avcı, “60 bin ton evsel katı atık, 250 adet kafesli geri dönüşüm ekipmanları ile evlere dağıtılan 7 bin adet iç mekân geri dönüşüm kutusu, kamu ve kuruluşlara, oteller, alışveriş merkezi gibi yerlerden bu zamana kadar bin 100 ton geri dönüşüm dönüştürüldü. Ayrıca 115 adet tek biriktirme kumbarası ile 100 ton tekstil atığı, 12 farklı noktada bitkisel atık yağma makineleri ile 2 bin 500 litre bitkisel atık ve bin kilogram atık pil toplanarak geri dönüşüme kazandırılmıştır. Altıeylül ilçemizin daha sağlıklı ve daha yaşanabilir yer olması amacıyla çevreye sosyal projelere ve her alanda hizmetlerini arttırarak sürdüreceğiz”