POLİTİKA - 25 Mart 2019 Pazartesi 11:41

Yaşar Baş’tan Cumhur ittifakına destek açıklaması

A
A
A
Yaşar Baş’tan Cumhur ittifakına destek açıklaması

Ak Parti’den Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan ancak Cumhur İttifakı tarafından Nuri Güler’in aday gösterildiği Aydın’ın Köşk ilçesinde Yaşar Baş, Cumhur İttifakı adayı Nuri Güler’e tam destek verdiğini açıkladı.

Ak Parti’den Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan ancak Cumhur İttifakı tarafından Nuri Güler’in aday gösterildiği Aydın’ın Köşk ilçesinde Yaşar Baş, Cumhur İttifakı adayı Nuri Güler’e tam destek verdiğini açıkladı. Ülkenin içinde bulunduğu durum nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gösterdiği adaya tam destek vermesi gerektiğine inandığını kaydeden Yaşar Baş, “Seçimler yerel seçim olmaktan çıkmıştır. Bu nedenle ‘beka sorunu’na karşı Cumhur ittifakının yanında ve destekçisiyim” dedi.


Aydın’ın Köşk ilçesinde Ak Parti’den 31 Mart yerel seçimleri için belediye başkan adaylığını açıklayan işadamı Yaşar Baş, seçimlere 6 gün kala yaptığı açıklamada partisinin aday gösterdiği Cumhur İttifakı’nın adayı Nuri Güler ve ekibine sonsuz destek verdiğini söyledi. Siyasette bazen şartların zamanla değiştiğini ve bu değişimde ülkesini seven biri olarak ‘Önce memleketim’ felsefesi ile hareket etmek zorunda olduklarını kaydeden Yaşar Baş, “Doğup büyüdüğüm şehrim Köşk ilçemize hizmet etmek sevdası ile yerel seçimler öncesi aday adaylığımı açıkladım. Ancak seçime az bir zaman kala seçimlerin yerel seçim olmasına rağmen ülkemizdeki bazı şartların ciddi anlamda değiştiğini ve olayın ülkenin beka sorunu haline geldiğini gördük. Bu kapsamda inandığım liderim Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği adayın arkasında ve destekçisiyim” diye konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Manisa Turgutlu Belediyesinden ahde vefa Turgutlu Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi bünyesinde Vali Refik Arslan Öztürk-Rasime Şeyhoğlu Kütüphanesi ve Aydınlanma Evi’nin açılışı gerçekleştirildi. Başkan Çetin Akın, “Güzel kentimiz Turgutlu; kültür, sanat, spor, bilim ve ilim kenti olana kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Atatürk Kültür Merkezi bünyesinde Manisa eski Valisi merhum Refik Arslan Öztürk ve yazar Recai Şeyhoğlu’nun annesi Rasime Şeyhoğlu’nun adı yaşatıldı. Turgutlu Belediyesinin katkılarıyla Atatürk Kültür Merkezi içerinde yer alan Vali Refik Arslan Öztürk ve Rasime Şeyhoğlu Kütüphanesi ve Aydınlanma Evi düzenlenen törenle kapılarını kitapseverlere açtı. Vali Refik Arslan Öztürk ve Rasime Şeyhoğlu Kütüphanesi ve Aydınlanma Evi’nin açılışına Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, eşi Sabriye Akın, CHP Turgutlu İlçe Başkanı Hasan Ayma, Turgutlu Belediyesi daire müdürleri, Recai Şeyhoğlu ve beraberindeki misafirler katıldı. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Atatürk Kültür Merkezi bünyemizde Vali Refik Arslan Öztürk- Rasime Şeyhoğlu Kütüphane ve Aydınlanma Evi’nin açılışını gerçekleştirdik. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Turgutlu’muza hayırlı ve uğurlu olsun. Güzel kentimiz Turgutlu; kültür, sanat, spor, bilim ve ilim kenti olana kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.