GENEL - 13 Nisan 2021 Salı 11:46

Altıeylül Belediyesi hayallere ışık oluyor

A
A
A
Altıeylül Belediyesi hayallere ışık oluyor

Altıeylül Belediyesi’nin düzenlediği ve Sabri Uğur Millet Kıraathanesinde gerçekleşen organizasyonda çocukların hayalleri gerçeğe dönüştü.

Altıeylül Belediyesi’nin düzenlediği ve Sabri Uğur Millet Kıraathanesinde gerçekleşen organizasyonda çocukların hayalleri gerçeğe dönüştü.


Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren ALGEM (Altıeylül Gelişim Merkezi), “Hayallerime Işık Ol” projesi kapsamında birçok çocuğun hayallerini gerçekleştirdi.


Başkan Hasan Avcı, Sabri Uğur Millet Kıraathanesinde düzenlenen etkinlikte çocukların Hasan amcası olarak onları yine yalnız bırakmadı. Sosyal sorumluluk projelerinin kaynağı olan ALGEM “Hayallerime Işık Ol” projesi kapsamında Yetenek Keşfi, Genç Kâşifler ve Yalnız Değilsiniz gibi birçok çalışmayla vatandaşlara ulaşarak sosyal ve psikolojik yardım, gençlerin gelişimi ve yeni yeteneklerin keşfi ile hayallerini gerçekleştirmek isteyip de imkân bulamayan herkesin en yakın arkadaşı olmaya devam ediyor.


Başkan Avcı “Altıeylül’de kimse kimsesiz değildir”


Son olarak Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’nın katılımı ve hayırseverlerin de destekleriyle Sabri Uğur Milet Kıraathanesi’nde gerçekleşen etkinliğe hayallerinin peşinden koşan çocuklar da misafir oldu. Şimdiye kadar 65 çocuğun hayalini gerçekleştiren ALGEM, 300 çocuğun daha hayalini gerçekleştirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Sabri Uğur Millet Kıraathanesi’nde düzenlenen etkinlikte 6 ailenin çocukları hayallerine kavuştu. Bisiklet, gitar, resim tuvali ve malzemeleri, Kuran-ı Kerim öğrenme seti ve İlçe Müftülüğünden kurs, kuaförlük kursu ve muhabbet kuşu çocukların sahip olmak istedikleri arasında yer aldı. Aralarından müzik ile elektrik ve elektroniğe ilgisi olan çocuklar da Hasan Avcı’ya sürpriz yaparak hediyelerini takdim etti. Etkinliğe katılan aileler ise Başkan Avcı’ya ilgi ve alakalarından dolayı şükranlarını sundu. Altıeylül’de hiç kimse kendini yalnız hissetmesin, Altıeylül’de kimse kimsesiz değildir diyen Başkan Avcı “Hayalleri olan çocuklar bu ülkenin geleceğini kurtaracak olan çocuklardır. Hayalleri olan çocukların hayallerini gerçekleştirmek bizim için çok büyük bir nimet olacaktır. Biz çocuklarımızın hayal kurmasını istiyoruz. Çocuklarımızın bir şeyleri tasavvur etmesini istiyoruz. Kurdukları hayallerde onlara destek olmak için Altıeylül Belediyesini ve Başkan Amcalarını yanlarında göreceklerdir. Biz ilçemizde bulunan çocuklarımıza; gençlerimize ulaşmak için elimizden geleni sarf etmeliyiz. ‘Benim bir hayalim var, bu hayalim konusunda Belediyemizin desteklerine ihtiyacım var’ diyen ilçemizde ne kadar çocuk varsa bunların hepsine de ulaşacağız” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Kağıthane’de 23 Nisan coşkusu Kağıthane’de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. yıl dönümü ve “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” büyük bir coşku ile kutlandı. Kağıthane Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında çocuk şenliği düzenlendi. Hasbahçe Mesire Alanı’nda düzenlenen etkinliklerde; geleneksel oyunlar, şişme oyun grupları, beceri atölyeleri, jonglör gösterileri, palyaço şov ve çocuk şarkıları yarışmaları yapıldı. Etkinlik alanında çocukların seveceği ikramlar da Kağıthane Belediyesi tarafından ücretsiz olarak sunuldu. Ayrıca Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından; Gültepe Kültür Merkezi’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla program düzenlendi. Programda çocuklar birbirinden güzel şarkı, şiir ve dans gösterileri ile bayramlarını kutladı. Düzenlenen programa; Kaymakam Niyazi Erten, Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Postacı ve çok sayıda vatandaş çocuklarıyla beraber katılım gösterdi. Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, "Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. Çocuklarımız ile beraber 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladık. Çocuklarımız aileleriyle beraber güzel vakitler geçirdiler. Bugün aynı zamanda milletimizin inancının ve iradesinin temsilcisi meclisimizin kuruluşunun 104. Yıldönümü. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, milli mücadele kahramanlarımızı ve aziz şehitlerimizi şükranla ve minnetle anıyorum” dedi. Başkan Öztekin; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Kağıthane Belediye Başkanlığı görevini temsili olarak İsmail Erez İlkokulu öğrencisi Taha Mert Aydın’a devretti.