ASAYİŞ - 10 Temmuz 2020 Cuma 13:07

Traktör karpuz gibi ortadan ikiye bölündü

A
A
A
Traktör karpuz gibi ortadan ikiye bölündü

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde özel otomobil ile traktör çarpıştı.

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde özel otomobil ile traktör çarpıştı. Traktörün ortadan ikiye bölündüğü kazada, 4 kişi yaralandı.


Alınan bilgiye göre; Çanakkale ile İzmir’i birbrine bağlayan E-87 karayolunun Ayvalık Şehirlerarası Otobüs Terminali önünden Murateli köyü girişine geçmek için yola çıkan 10 KK 168 traktör ile İzmir’den Çanakkale istikametine gitmekte olan 07 AFR 717 plakalı Ford marka otomobil çarpıştı.


Enerji kesintisi nedeniyle trafik uyarı ışıklarının yanmaması sebebiyle meydana geldiği tahmin edilen kazada, Otomobil sürücüsü, yanında bulunan annesi, traktör sürücüsü ile traktörde bulunan bir kişi olmak üzere 4 kişi yaralandı.


Otomobilde buluna 3 küçük çocuk ile annesinin yara almadan kurtuldukları kazada yaralanan 4 kişi olay yerine gelen ambulanslarla Ayvalık Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.


Kazayla ilgili soruşturma sürüyor

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri Başkan Büyükkılıç’a eğitimcilerden teşekkür plaketi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Kaya’nın yanı sıra şube müdürlerini makamında kabul etti. Kaya, Başkan Büyükkılıç’a eğitim alanında verdiği desteklerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yerel seçimlerde yeniden seçilerek Kayseri için hizmetlerine başlarken, tebrik ve teşekkür ziyaretleri de sürüyor. Bu kapsamda Büyükkılıç’ı tebrik eden Kayseri’deki eğitimciler, kentte eğitime verdiği destekler nedeniyle de Başkan Büyükkılıç’a teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Makamı’nda gerçekleşen ziyarette Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Kaya’nın yanı sıra şube müdürleri, Hisarcık Fevzi çakmak Okulu öğretmen ve öğrencileri yer aldı. Büyükkılıç’tan öğrenci ve eğitimcilere teşekkür Sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, “Geleceğimizi emanet ettiğimiz eğitimcilerimizle ve geleceğimiz olan öğrencilerimizle buluşmaktan büyük mutluluk duyduğumu ifade ediyorum. Beni tebrik etmeye ve bana eğitim noktasında gerçekleştirdiğimiz hizmetler nedeniyle teşekkür etmek için teşrif etmişler ama asıl ben eğitimcilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Büyükkılıç, eğitimin önemine işaret ederek, “Geleceğimiz olan yavrularımız kendisini geliştiriyor, donanımlı hale getiriyor. İlerde sorumluluk yüklenecek görev üstlenecekler ve tabi ki geleceğimiz olan evlatlarımızı da yarınlara hazırlayan eğitimcilerimiz, büyük bir fedakârlık ile özveri ile bu vazifelerini yerine getiriyorlar. Bunun için ben kendilerine teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız” ifadelerinde bulundu. Eğitimcilerden Büyükkılıç’a plaket Gerçekleşen ziyarette Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a kentte eğitim öğretim faaliyetlerine verdiği destek ile sağladığı katkılar dolayısıyla plaket takdiminde bulunan Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Kaya ise halkın oyları ile yeniden başkan olarak Kayseri’nin hizmetinde olan Başkan Büyükkılıç’ı tebrik etti. Kaya, kentteki eğitim ve öğretime verdiği destek ile katkılardan dolayı Büyükkılıç’a teşekkür etti. Ziyarette günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.