ASAYİŞ - 01 Ekim 2021 Cuma 14:16

Batman’da pitbull cinsi köpeği jandarmanın üzerine saldırtıp kaçan şahıs, ateş edilerek yakalandı

A
A
A
Batman’da pitbull cinsi köpeği jandarmanın üzerine saldırtıp kaçan şahıs, ateş edilerek yakalandı

Batman Valiliği, kent merkezinde yapılan uyuşturucu operasyonunda pitbull cinsi köpeği jandarmanın üzerine saldırtıp kaçan kişinin açılan ateş sonucu hafif bir şekilde yaralandığını açıkladı.

Batman Valiliği, kent merkezinde yapılan uyuşturucu operasyonunda pitbull cinsi köpeği jandarmanın üzerine saldırtıp kaçan kişinin açılan ateş sonucu hafif bir şekilde yaralandığını açıkladı. Yaşanan olayda yaralanan kişinin hayati tehlikesinin bulunmadığı ve tedavi altına alındığı bildirdi.


Valilikten yapılan açıklamaya göre, Seyitler Mahallesi’nde uyuşturucu madde imal edildiği ve satıldığı yönünde alınan ihbar üzerine 28 Eylül’de İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince tespit edilen adrese operasyon düzenlendi.


Operasyonda şüpheli İ.G.’ye ait evin giriş kısmında bekleyen S.Ş. isimli şahıs, sahibi olduğu pitbull cinsi köpeği güvenlik güçlerinin üzerine saldırtıp kaçmaya başladı.


Güvenlik güçlerinin köpeği korkutmak amacıyla tabancayla ateş etmesi sonucu yerden seken merminin isabet ettiği S.Ş. yaralandı.


Kentte özel bir hastanede tedavi altına alınan S. Ş.’nin hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.


Yapılan operasyon kapsamında evde ve S.Ş.’nin üzerinde çok miktarda Hint keneviri, kubar esrar, metamfetamin, uyuşturucu madde alımında kullanılan cam fanus ve kesici alet ele geçirildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aksaray Ruhsatsız tabanca ile yakalandı, “Taşımıyorum bozuk” diyerek tüfek ruhsatı gösterdi Aksaray’da ruhsatsız tabanca ile yakalanmasına rağmen önce “Taşımıyorum” deyip inkar eden, sonra da “Bozuk” diyen sürücü bir de “Ruhsatım var” diyerek tabanca yerine tüfek ruhsatı gösterdi. Olay Gülağaç Yolu Kireçlik Mevkiinde yaşandı. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gece yarısı bekçilerin de katıldığı asayiş ve trafik uygulaması yapan İl Emniyet Müdürlüğü asayiş ile trafik şubesi ekipleri şüphe üzerine Gülağaç ilçesinden Aksaray merkez istikametine seyreden Ali B. (38) idaresindeki 51 ACV 230 plakalı otomobile "dur" ihtarında bulundu. Sürücüsü ehliyet ve ruhsat kontrolünden geçirildikten sonra araçta arama yapan bekçiler araç içerisine gizlenmiş bir adet tabanca buldu. Kullandığı araçta tabancayla birlikte yakalanmasına rağmen “Taşımıyorum” diyen sürücü Ali B. daha sonra tabancanın bozuk olduğunu belirterek işlem yapılmasından kaçmak istedi. 2 ayrı bahanesiyle başarılı olamayan sürücü bu kez de “Ruhsatım var” diyerek yakalattığı tabanca yerine tüfek ruhsatı gösterdi. 3 ayrı bahanesiyle işlemden kaçamayan sürücü son olarak tabancayı kabullenerek “Benim, tamir için taşıyorum” dedi. Tabancaya bekçiler tarafından dolu boş kontrolü yapıldıktan sonra el konulurken ruhsatsız tabanca taşımaktan gözaltına alınan sürücü adli işlemler için polis merkezine götürüldü.