GENEL - 08 Mart 2019 Cuma 16:46

Başarı altınla ödüllendirildi

A
A
A
Başarı altınla ödüllendirildi

Kazandığı başarılarla Bayburt’a büyük onur yaşatan Bayburt Belediyesi Başaran Bilek Güreşi takımı Antalya’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası ve Avrupa ile Dünya Şampiyonası Milli takım elemelerinden madalyalarla döndü.

Kazandığı başarılarla Bayburt’a büyük onur yaşatan Bayburt Belediyesi Başaran Bilek Güreşi takımı Antalya’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası ve Avrupa ile Dünya Şampiyonası Milli takım elemelerinden madalyalarla döndü.


Başarılı geçen şampiyonanın ardından Bayburt’a dönen demir bilekleri Belediye Başkanı Mete Memiş karşıladı. Şampiyonlarla hatıra fotoğrafı çektiren Memiş onları tebrik ederek altınla ödüllendirdi.


Sporcuların şampiyonada ve elemelerde aldığı dereceler ise şöyle:


Genç Erkekler:


80 kiloda Berkan Karakaşoğlu sağ ve sol kol altın


65 kiloda Durucan Çakmak sağ ve sol kol 1 altın 1 gümüş


70 kiloda Furkan İpek sol kolda 1 altın


85 kg da Cabir Çelik sağ ve sol kolda 2 gümüş


70 kiloda Bayram Karakaşoğlu sağ kolda 3 bronz


Büyük Erkekler :


100 kiloda Tuncay Başaran sağ ve sol kolda 2 Altın


85 kiloda Vedat Bozbey sol kol altın, sağ kol gümüş


85 kiloda Cabir Çelik sol kol gümüş


80 kiloda Berkan Karakaşoğlu sağ ve sol kolda 2 gümüş


65 kiloda Durucan Çakmak sağ kolda 1 gümüş


Genç Bayanlarda:


70 kiloda Azra Sarı sol kol altın sağ kol gümüş,


70 kiloda Nuriye Yaşar sağ kol 3 bronz


Master Usta Erkeklerde:


100 kiloda Tuncay Başaran sağ ve sol kolda Türkiye Şampiyonu


Genç Erkeklerde: 4 Altın , 3 gümüş , 1 tane bronz


Takım halinde genç erkeklerde Türkiye İkinciliği Büyük Erkeklerde: 3 Altın, 5 gümüş, Takım halinde büyük erkeklerde Türkiye ikinciliği. Genç Bayanlarda: 1 altın, 1 gümüş, 1 bronz madalya

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bursa Başkan Erol; Kestel kirliliğin pençesinden kurtulacak Hava, su ve toprak kirliliğinin en yoğun yaşandığı ilçelerden Kestel’de yerel seçimlerin ardından seferberlik başlattığını açıklayan Kestel Belediye Başkanı Ferhat Erol, “Boyahanelerden başlayarak, tüm kirletici sanayinin çevre dostu haline gelmesini sağlayacağız” dedi. Bursa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nuri Kolaylı ve BGC Yönetim Kurulu üyelerinin ziyaretinde Kestel’de önümüzdeki 5 yıllık süreçte yapılması planlanan çalışmalara ilişkin bilgi veren Kestel Belediye Başkanı Ferhat Erol, öncelikli gündemlerinin çevre kirliliğini önlemek olduğunu söyledi. Kestel’de doğduğunu ve doğduğu günden bu yana Kestel’de yaşadığını ifade eden Kestel Belediye Başkanı Ferhat Erol, çevre kirliliğini önleme çalışmalarına seçimin hemen ardından başladıklarını ve kirletici sanayi kuruluşlarında tespit çalışmalarına hız verdiklerini anlattı. Çevre kirliliğini önlemek amacıyla Kestel Belediye Meclisi’nde komisyon kurulacağını ve komisyonun aktif görev yapacağını açıklayan Başkan Erol, “Seçim öncesinde olduğu gibi seçimden sonra da sürekli sahada, vatandaşımızla birlikteyiz. İlk aşamada çalışma stratejimizi belirliyoruz ve meclis üyesi, bürokrat arkadaşlarımızla yerinde incelemelerde bulunuyoruz. Halkla iç içe sorunları belirliyor, çözümler üretiyoruz. Hepimizin bildiği gibi öncelikle çözmemiz gereken sorunumuz hava, su ve toprak kirliği. Bu konuda Yıldırım Belediye Meclisinde komisyon kuracağız. Ardından konu ile ilgili sivil toplum kuruluşlarını da çalışmamıza dahil edeceğiz. Yaptığımız tespitlere göre sanayici arkadaşlarımızla bir araya gelerek ‘çevre dostu sürdürülebilir üretime’ geçilmesinin yollarını arayacağız" dedi. Çevre kirliliği ile mücadelede başarı sağlanabilmesi için çalışmaları bir adım öteye taşıyarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile iletişime geçildiğini de söyleyen Kestel Belediye Başkanı Ferhat Erol, “Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan denetim yetkisi alarak, etkin bir şekilde kirlilikle mücadele etmeyi ana hedef olarak belirledik” diye konuştu. Çevre kirliliğini önleme konusunda yapılacak çalışmalara destek olmaya hazır olduklarını ifade eden Bursa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nuri Kolaylı da, Bursa yararına yapılacak her çalışmada seve seve yer alacaklarını söyledi. Ziyarette Bursa Gazeteciler Cemiyeti’ne ve Bursa basınına ilişkin bilgi veren BGC Başkanı Nuri Kolaylı, köklü bir geçmişe sahip olan Bursa basının, özellikle yerel sorunları gündeme taşıdığını ifade etti. Ziyarete Bursa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nuri Kolaylı’nın yanı sıra, Başkan Vekili Fuat Kars, Başkan yardımcıları İhsan Altıkardeş, Hakan Işıkkent ve Ahmet Akhan, Genel Sayman Tevfik Fikret Sönmez, Yönetim Kurulu Üyeleri Huriye Gül Kolaylı, Ersin Yıldıran, Mehmet Ali Ekmekçi ve Enhar Güneş ile BGC Genel Sekreteri Sinan Tunç katıldı.