GENEL - 31 Ekim 2017 Salı 11:32

Yöresel Ürünler Pazarı ve Otopark Projesinde sona doğru

A
A
A
Yöresel Ürünler Pazarı ve Otopark Projesinde sona doğru

Bayburt Belediyesi’nin Bayburt’taki otopark sorununu çözmek adına bu yıl yapımına başladığı projelerden olan Yöresel Ürünler Pazarı ve Otopark projesinin inşasında sona gelindi.

Bayburt Belediyesi’nin Bayburt’taki otopark sorununu çözmek adına bu yıl yapımına başladığı projelerden olan Yöresel Ürünler Pazarı ve Otopark projesinin inşasında sona gelindi.


Kadızade Mahallesindeki eski Hayırseverler İmam Hatip Ortaokulu’nun yanında bulunan alana yapılan projede artık son rötuşlar yapılıyor. Çalışmalar son hızla devam ederken Belediye Başkanı Mete Memiş incelemelerde bulunarak gidişat hakkında bilgi aldı.


İçerisinde Yöresel Ürün Pazarı da Olacak


Tamamlandığında 70 araçlık kapasiteye sahip olacak otoparkın yer aldığı projede çocuklar ve mahalle sakinleri de unutulmadı. Otoparkın üstünde çocuklar için oyun alanları tasarlanırken, mahalle sakinlerinin de çocukları oynarken oturup dinlenebilecekleri sosyal donatılar oluşturulacak. Böylece Kadızade Mahallesi oldukça kullanışlı ve komplike bir alana kavuşacak. Ayrıca proje içerisinde haftanın belirli günlerinde doğal, yerel ve hayvansal ürünlerin satışının yapılacağı pazarda yer alıyor.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Kağıthane’de 23 Nisan coşkusu Kağıthane’de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. yıl dönümü ve “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” büyük bir coşku ile kutlandı. Kağıthane Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında çocuk şenliği düzenlendi. Hasbahçe Mesire Alanı’nda düzenlenen etkinliklerde; geleneksel oyunlar, şişme oyun grupları, beceri atölyeleri, jonglör gösterileri, palyaço şov ve çocuk şarkıları yarışmaları yapıldı. Etkinlik alanında çocukların seveceği ikramlar da Kağıthane Belediyesi tarafından ücretsiz olarak sunuldu. Ayrıca Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından; Gültepe Kültür Merkezi’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla program düzenlendi. Programda çocuklar birbirinden güzel şarkı, şiir ve dans gösterileri ile bayramlarını kutladı. Düzenlenen programa; Kaymakam Niyazi Erten, Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Postacı ve çok sayıda vatandaş çocuklarıyla beraber katılım gösterdi. Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, "Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. Çocuklarımız ile beraber 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladık. Çocuklarımız aileleriyle beraber güzel vakitler geçirdiler. Bugün aynı zamanda milletimizin inancının ve iradesinin temsilcisi meclisimizin kuruluşunun 104. Yıldönümü. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, milli mücadele kahramanlarımızı ve aziz şehitlerimizi şükranla ve minnetle anıyorum” dedi. Başkan Öztekin; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Kağıthane Belediye Başkanlığı görevini temsili olarak İsmail Erez İlkokulu öğrencisi Taha Mert Aydın’a devretti.